Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όπως ο διάολος με το λιβάνι: Η Χρυσή Αυγή ξορκίζει τους πολιτικάντηδες που σκορπούν όπου την βλέπουν

Όπως ο διάολος με το λιβάνι: Η Χρυσή Αυγή ξορκίζει τους πολιτικάντηδες που σκορπούν όπου την βλέπουν

Δύο περιστατικά στην ίδια εβδομάδα αποδεικνύουν την επιτακτική ανάγκη ενδυνάμωσης της Χρυσής Αυγής από τον Ελληνικό Λαό, προκειμένου να ξορκίσει τους βρικόλακες της κλεπτοκρατίας που του πίνουν το αίμα.

Στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Συλλούρης, παρέθεσε δείπνο από το οποίο απείχαν τα κομμούνια της Ελλάδος και οι προδότες της Κύπρου, επειδή προσκεκλημένη ήταν η Χρυσή Αυγή. Καταγέλαστες δηλώσεις που δεν αφορούν κανέναν έκαναν ο Παπαδημούλης και ο Κούλογλου. Από την συνήθη… σοβαρότητα αμφοτέρων μπορεί κανείς να καταλάβει τι σόι βαρυσήμαντες δηλώσεις κάνανε.

Σε εκδήλωση που έγινε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για τα αποκαλυπτήρια Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος, ο συνδικαλιστής της ΠΟΑΣΥ και επίσης πολιτικάντης, Γρηγόρης Γερακαράκος, επέλεξε να αποχωρήσει μετά «αντιφασιστικών» κρωξιμάτων.

Ξεχνά, βέβαια, ο συνδικαλιστής ότι τους συναδέλφους του για τους οποίους ανεγέρθηκε το μνημείο τους σφαγίαζαν οι κομμουνιστές, τους πρόδιδαν οι φιλελεύθεροι και τους χλεύαζαν οι κεντρώοι. Αλλά, βεβαίως, που να τα ξέρει όλα αυτά. Αυτός πολιτικάντης είναι και απλώς αναμένει που θα «κάτσει η μπίλια» για το αν στο μέλλον θα είναι «κομμουνιστής», «φιλελεύθερος» ή «κεντρώος».

Επίσης ξεχνά ότι δεν έγινε ακόμα πολιτικάντης για να ψάχνει την ψήφο του, αλλά ακόμα οφείλει να σέβεται τους κανονισμούς του Σώματος που υποτίθεται ότι υπηρετεί.

Εν κατακλείδι και συνοψίζοντας, όπου βρίσκεται η Χρυσή Αυγή οι βουρδούλακες του πολιτικαντισμού σκορπάνε λες και βλέπουν Φως ή έστω λες και τους πας σκόρδα. Αυτό αποδεικνύει πως η ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής είναι μονόδρομος για να ανασάνει ο τόπος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/opws-o-diaolos-me-to-libani-h-chrush-augh-jorkizei-tous-politikanthdes-pou#ixzz4s7AWhNCi

Exit mobile version