Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θέμα χρόνου η πρώτη ισλαμική τρομοκρατική επίθεση επί ελληνικού εδάφους!

Θέμα χρόνου η πρώτη ισλαμική τρομοκρατική επίθεση επί ελληνικού εδάφους!

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Ως «θέμα χρόνου» θεωρείται από τις αρχές η εκδήλωση στην Ελλάδα ισλαμικού τρομοκρατικού χτυπήματος, γεγονός το οποίο -όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται- θα φέρει αναπόφευκτα το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων και της ισλαμολαγνείας αντιμέτωπο με την οργή του Ελληνικού Λαού.

Αν και οι προειδοποιήσεις κινδύνου φθάνουν στην κυβέρνηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες, η τελευταία δεν μετακινείται ούτε χιλιοστό από τις πάγιες θέσεις της στο μεταναστευτικό ζήτημα και στην εφαρμοζόμενη πολιτική της μετατροπής της Ελλάδος σε χώρα πολυπολιτισμική, τις δραματικές συνέπειες της οποίας βιώνουν ήδη τα κράτη της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης. Αντιθέτως, η κυβέρνηση, το σύνολο των «δημοκρατικών» δυνάμεων της αντιπολίτευσης και το μιντιακό κατεστημένο ηθελημένα και συνειδητά επιλέγουν αντί της προστασίας και ασφάλειας του Λαού μας, την τακτική της επικοινωνιακής διαχείρισης του μοιραίου που αναμφίβολα πλησιάζει.

Σ’ αυτά τα πλαίσια, μεγάλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες δημοσίευσαν ρεπορτάζ στα οποία εκφράζεται η βεβαιότητα των αρμόδιων υπηρεσιών για επικείμενο ισλαμικό χτύπημα στην Ελλάδα, επισημαίνοντας μάλιστα με έμφαση πως η εκδήλωσή του είναι απλώς θέμα χρόνου. Στο ίδιο όμως δημοσίευμα, οι ίδιες κρατικές πηγές προεξοφλούν πως δεν θα πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο ισλαμικών τρομοκρατικών πυρήνων που δρουν ανενόχλητοι στη χώρα μας, αλλά για «ατυχή περιστατικά» εκ μέρους απελπισμένων μονάδων που χαρακτηρίζονται ως «μοναχικοί λύκοι». Σ’ αυτό ακριβώς το σημείο αναδεικνύεται αφενός η προοπτική της πραγματικής απειλής και αφετέρου η εγκληματική συνέργεια του αντεθνικού Κράτους το οποίο ενώ γνωρίζει τον κίνδυνο επιλέγει να οδηγήσει τους συμπατριώτες μας ως πρόβατα στο σφαγείο των ισλαμιστών τρομοκρατών, τους οποίους αναμφιβόλως το ίδιο προσκάλεσε στην Ελλάδα και εγκαθιστά μονίμως, προσφέροντας πλήθος προνομίων με τελικό στόχο την εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού.

Είναι ενδεικτικό της παραπληροφόρησης, της εξαπάτησης και του μεθοδικού αποπροσανατολισμού των Ελλήνων από το «δημοκρατικό» τόξο και τα ΜΜΕ το γεγονός ότι η έκθεση της Europol για την ισλαμική τρομοκρατία αποκαλύπτει τη σύλληψη από τις ελληνικές αρχές μέσα στο 2016, 15 ατόμων τα οποία φέρονται ως ύποπτα για διασυνδέσεις με τζιχαντιστές τρομοκράτες. Ουδέποτε οι συγκεκριμένες συλλήψεις ανακοινώθηκαν από τις αρμόδιες αρχές και τούτο αποδεικνύει πως η κυβέρνηση αποκρύπτει σκοπίμως ότι δύναται να πλήξει την αντεθνική πολιτική που ακολουθεί και να την φέρει συνεπώς προ των εγκληματικών της ευθυνών.

Μικρή αντίστοιχα δημοσιότητα, έλαβαν από τα μέσα ενημέρωσης και δύο ακόμη ειδήσεις οι οποίες συντείνουν προς την κατεύθυνση της ραγδαίας ισλαμοποίησης της χώρας μας δια του νοσηρού καθεστωτικού δόγματος της δια νόμων αλλά ακόμα και δια της βίας «προσαρμογής του Ελληνικού Λαού στις απαιτήσεις των χαρακτηριζόμενων ως προσφύγων». Η πρώτη είδηση αφορά περιστατικό που συνέβη στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, με «κατατρεγμένο πρόσφυγα» να κραυγάζει «Αλλάχ ου Άκμπαρ» και εκατοντάδες ομόθρησκούς του κρατούμενους να ανταποκρίνονται άμεσα στο κάλεσμά του, κραυγάζοντας με έκδηλη οργή την ίδια φράση.

Η δεύτερη είδηση έχει να κάνει με τη σύλληψη από τις διωκτικές αρχές τεσσάρων ατόμων από το Μπαγκλαντές, οι οποίοι δρούσαν στο κέντρο των Αθηνών ως αστυνομικό περίπολο εφαρμογής του νόμου της Σαρία! Μάλιστα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε σημαντικό αριθμό παράνομων τζαμιών που λειτουργούν στην πρωτεύουσα γίνονται κηρύγματα κατά των «απίστων», μα παρά ταύτα οι αρχές εμφανίζονται καθησυχαστικές καθώς σε αυτά τα κηρύγματα (όπως «διαβεβαιώνουν» οι μουσουλμάνοι πληροφοριοδότες) δεν στοχοποιείται η χώρα μας! Αξίζει να αναφέρουμε ώστε να καταδειχθούν οι βαρύτατες ευθύνες της κυβέρνησης και του συνόλου των Εργολάβων του ανθρωπισμού πως οι τρεις εκ των τεσσάρων συλληφθέντων αφέθηκαν ελεύθεροι να συνεχίσουν το «θεάρεστο» έργο τους, ενώ ο τέταρτος κρατείται μέχρι νεωτέρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση απέλασης…

Καθίσταται ξεκάθαρο ότι οι υπεύθυνοι της μετατροπής της Πατρίδος μας σε ισλαμική αποικία εξυφαίνουν από μακρού χρόνου το σχέδιο όχι αποτροπής ενδεχόμενου ισλαμικού τρομοκρατικού χτυπήματος στην Ελλάδα, αλλά εκείνο της επικοινωνιακής διαχείρισης της αναπόφευκτης εκδήλωσης της ισλαμικής τρομοκρατίας. Η μέθοδος είναι γνωστή και έχει εφαρμοστεί σε όλα τα δυτικά κράτη όπου εκδηλώθηκε με εκατόμβες νεκρών η «δικαιοσύνη του Ισλάμ κατά των απίστων», η ίδια συνεπώς θα εισαχθεί προς χρήση και στη χώρα μας. Το τραγελαφικό, καθεστωτικό και αρρωστημένο «όχι στο φόβο» το οποίο πλασάρουν οι καλοπληρωμένοι εν Ελλάδι υπάλληλοι του Σόρος και της παγκοσμιοποίησης, κρίνεται αναγκαίο για την προστασία του Λαού να αντικατασταθεί με το «Όχι στην Ανοχή», προτού θρηνήσουμε τα πρώτα, αλλά σίγουρα όχι τελευταία, θύματα της ισλαμικής τρομοκρατίας. Κι αυτό το «Όχι στην Ανοχή» απευθύνεται αποκλειστικά στους πολιτικάντηδες του καταχρηστικώς λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου, οι οποίοι πλούτισαν και πλουτίζουν από έναν ανθρωπισμό τόσο κίβδηλο και απατηλό ώστε να στρέφεται ευθέως κατά του ίδιου του Ελληνικού Λαού.

Μέχρι την αναπόφευκτη κατά τις Αρχές εκδήλωση της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Ελλάδα, η ρητορική της Χρυσής Αυγής θα εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης ως «ξενοβοφική, ισλαμοφοβική, κινδυνολογική, ρατσιστική». Μετά την εκδήλωσή της όμως; Όταν το αίμα αθώων θα στάζει από τα χέρια των «σοβαρών και υπεύθυνων» πολιτικάντηδων του δημοκρατικού τόξου, τότε ας προσπαθήσουν να πείσουν το Λαό μας για το πόσο «εγκληματική, ασόβαρη, ανεύθυνη και ρατσιστική» είναι η Χρυσή Αυγή, η μόνη πολιτική δύναμη που προειδοποιούσε για την επικείμενη απειλή όταν οι πολιτικοί της αντίπαλοι λάμβαναν ένα πακτωλό χρημάτων για να φωτογραφίζονται με «κατατρεγμένους» πρόσφυγες!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thema-chronou-h-prwth-islamikh-tromokratikh-epithesh-epi-ellhnikou-edafous#ixzz4s7AqsKNA

Exit mobile version