Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρωθυπουργός Ουγγαρίας προς ευρωπολιτικάντηδες: Εσείς που είχατε τις αποικίες να πάρετε τους λαθρομετανάστες!

Πρωθυπουργός Ουγγαρίας προς ευρωπολιτικάντηδες: Εσείς που είχατε τις αποικίες να πάρετε τους λαθρομετανάστες!

Πληρωμένη απάντηση έλαβε ο γνωστός ανθέλληνες Γιούνκερ, ο οποίος σε επιστολή του προέτρεπε τον Βίκτορ Όρμπαν να αγνοήσει τον λαό του και να δεχτεί στο έδαφος της Ουγγαρίας λαθρομετανάστες και όλα τα υπόλοιπα παρελκόμενα, δηλαδή σκληρή εγκληματικότητα, τρομοκρατικές επιθέσεις και τα τοιαύτα.

Η επιστολή Γιουνκέρ ήρθε ως συνέχεια απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, η οποία έρχεται ως προοίμιο κυρώσεων απέναντι στην Ουγγαρία, αν δεν δεχτεί λαθρομετανάστες στα εδάφη της. Στην επιστολή του ο Γιουνκέρ επικαλούταν την «αρχή της αλληλεγγύης», προκειμένου να πείσει τον Όρμπαν, όμως έλαβε την πρέπουσα απάντηση.

Στην απάντησή του ο Όρμπαν σημείωσε ότι «η ερμηνεία της αρχής της αλληλεγγύης που περιγράφεται στην επιστολή σας σημαίνει στην ουσία ότι η Ουγγαρία θα μεταμορφωθεί σε μια χώρα μετανάστευσης, παρά τη βούληση του ουγγρικού λαού» και ακολούθως συμπλήρωσε ότι «τα μεγάλα κράτη μέλη έγιναν κράτη μετανάστευσης, λόγω των υποχρεώσεών τους που απέρρεαν από το αποικιακό τους παρελθόν».

Και δεν θα μπορούσαμε να πούμε παραπάνω: Όσοι άγγλοι, γάλλοι, ολλανδοί, γερμανοί και το κακό συναπάντημα είχαν αποικίες και πλούτιζαν από αυτή την κατάσταση, ας δεχτούν τώρα στα εδάφη τους τέως πολίτες τους.

Όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν ουδεμία εμπλοκή είτε στα ιμπεριαλιστικά παιχνίδια των ΗΠΑ, είτε στα οικονομικά συμφέροντα Γαλλίας – Γερμανίας συνεπώς ουδεμία υποχρέωση «συμμόρφωσης» έχουν

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwthupourgos-ouggarias-pros-eurwpolitikanthdes-eseis-pou-eichate-tis-apoik#ixzz4s7Ds3FkO

Exit mobile version