Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ήρθε η σειρά των γάλλων «επενδυτών» να λεηλατήσουν τους Έλληνες

Ήρθε η σειρά των γάλλων «επενδυτών» να λεηλατήσουν τους Έλληνες

Με τον Ολάντ, υποταγμένο στα γερμανικά συμφέροντα που εκμεταλλεύονταν αδρά την Ελλάδα, είχαν μπει για λίγο σε λήθαργο τα τοκογλυφικά αντανακλαστικά των Ρόθτσιλντ που προσφάτως προσπάθησαν να ρεφάρουν με την υπέρογκη αμοιβή που πήραν για την περιβόητη έξοδο του Τσίπρα στις αγορές, μα σήμερα οι Ρόθτσιλντ εκ του υπαλλήλου τους Μακρόν μαζί με την γαλλική οικονομική ολιγαρχία και τους βιομηχανικούς ομίλους έρχονται πιο επιθετικά στην Ελλάδα για να προλάβουν να αρπάξουν από τους Έλληνες ότι απέμεινε από την υπόλοιπη δημόσια περιουσία τους, ιδιαίτερα στους τομείς της ενέργειας και της ύδρευσης.

Ο Εμανουέλ Μακρόν ήταν υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Ολάντ από το 2014 έως το 2016, δηλαδή καθ΄ όλη την διάρκεια της προσπάθειας των ξένων τοκογλύφων να μπορέσουν να επιβάλλουν ένα παράνομο χρέος στην Ελλάδα. Η ροή των γεγονότων απέδειξε ότι εάν δεν υπήρχε το ανθελληνικό μνημονικό κατεστημένο στην εξουσία, οι γαλλικές και οι γερμανικές τράπεζες θα είχαν κυριολεκτικά πτωχεύσει. Αντ’ αυτού σώθηκαν οι ξένες τράπεζες και διαλύθηκε η Ελληνική οικονομία.

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2017 η  γαλλική οικονομική ολιγαρχία και οι βιομηχανικοί όμιλοι ήρθαν στην Ελλάδα κάτω από την κάλυψη μιας επίσημης επίσκεψης του Μακρόν με την καινούργια ιδιότητα του ως Πρόεδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας. Αναλυτικά στην σχετική ομιλία του ο Γάλλος Πρόεδρος αποθέωσε την πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ προς έκπληξη και δυσφορία του κάθε σοβαρά δοκιμαζόμενου Έλληνα πολίτη στην ίδια του την Πατρίδα και απλόχερα πρόσφερε την «αναπτυξιακή βοήθεια» των γαλλικών πολυεθνικών για την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας.

Δυστυχώς οι λόγοι αυτής της μετάβασης διευθυντικών στελεχών των γαλλικών πολυεθνικών επιχειρήσεων όπως η Total και η Engie στον ενεργειακό τομέα, η Saur και η Suez στην διαχείριση υδάτινων πόρων, η EDF στην διαχείριση του ηλεκτρικού ρεύματος, η φαρμακοβιομηχανία Sanofi και η δημόσια τράπεζα επενδύσεων Bpifrance προμηνύουν ακόμη περισσότερο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας των Ελλήνων, ιδιαίτερα στον τομέα της ενέργειας, της ύδρευσης, του τουρισμού, των δημοσίων έργων και της υγείας.

Είναι προφανές ότι αυτή η επίσκεψη της γαλλικής οικονομικής ολιγαρχίας προσβλέπει στην εκμετάλλευση των εναπομεινάντων προς εκποίηση δημοσίων υποδομών, όπως για παράδειγμα την «ιδιωτικοποίησης» της ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ και της ΔΕΗ, καθώς και οποιονδήποτε άλλων σημαντικών κρατικών εταιριών και υποδομών δημοσίου συμφέροντος δεν έχει αρπάξει ακόμη η Γερμανία (Frapport).

Φυσικά το ανθελληνικό μνημονιακό τόξο της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ έχει επιτρέψει όλο αυτό το οικονομικό έγκλημα που συντελείται εις βάρος του Ελληνικού Λαού εδώ και οκτώ περίπου χρόνια επειδή νέμεται την εξουσία χωρίς καμία ντροπή. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην εξουσία ένας ανεκδιήγητος Τσίπρας που είχε υποσχεθεί προεκλογικά ότι θα σκίσει τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο, ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι ένα παράλογο χαράτσι που πρέπει να καταργηθεί και το αλησμόνητο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.

Η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στους ξένους τοκογλύφους σε αυτό το κρίσιμο σημείο για την επιβίωση των Ελλήνων στην ίδια τους την Πατρίδα είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή. Ο αγώνας για μια νέα Ελλάδα χωρίς μνημόνια και ξενοκρατία συνεχίζεται.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/seira-twn-gallwn-ependutwn-na-kataklepsoun-tous-ellhnes#ixzz4s7HirY7j

Exit mobile version