Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Πρώτα απαξίωσαν την οικογένεια προωθώντας την ομοφυλοφιλία, μετά την υπερφορολόγησαν τρομάζοντας τον κόσμο, απαγορεύοντας του κάθε όνειρο για παιδί, μετά έβγαλαν δεκάδες άρθρα με τίτλους: “Μικρότερος ρυθμός γεννήσεων εδώ και 150 χρόνια παρατηρείται στην Ιταλία! Μαζί με την Ιταλία βρίσκονται η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Εσθονία. Γερνάει η Γερμανία”. Σαν αποκατάσταση του προβλήματος έφεραν τους λαθρομετανάστες, τους έδωσαν ότι στέρησαν από εμάς, δεν τους έδωσαν υπηκοότητα αλλά τους έδωσαν ιθαγένεια, για να χαθεί γρήγορα το έγκλημα τους και τους ξαμόλησαν να ζήσουν ως Νέο “Γερμανοί – Ιταλοί – Έλληνες”. Αυτοί όμως, θέλουν να επιβάλλουν σε εμάς τα δικά τους ήθη και έθιμα, τις περισσότερες φορές με την βία. Ποιος θα μας προστατέψει όσο το σχέδιο εξόντωσης μας συνεχίζεται και λίγοι-ελάχιστοι αντιδρούν; Στην πατρίδα μας μόνο η Χρυσή Αυγή δίνει έναν ηρωικό αγώνα, ώστε να παραμείνει η Ελλάδα στους Έλληνες.

Θ.Τ.

Πέρα από τους «ενδοτικούς» και τους «αόριστους» υπάρχει και το ΕΛΑΜ στις προεδρικές εκλογές στην Κύπρο

Το νερό, είναι δημόσιο αγαθό, γιατί από αυτό υπάρχει ζωή. Ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των φορέων που το διαχειρίζονται.  Εκπρόσωποι τουλάχιστον 15 γαλλικών πολυεθνικών επιχειρήσεων θα συνοδεύσουν τον πρόεδρο της Γαλλίας Μακρόν. Μια από αυτές είναι η Angoulême. Η Société d’Aménagement Urbain et Rural (Saur – Εταιρεία Αστικής και Αγροτικής Ανάπτυξης) δημιουργήθηκε το 1993. Ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πόσιμου νερού και επεξεργασίας λυμάτων. Μιας και η κυβέρνηση των δεξιών και αριστερών πολιτικών απατεώνων δεν γνωρίζει την λέξη «όχι» προς του δυνάστες της Ελλάδος που παριστάνουν τους φίλους και συμμάχους, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ενός ακόμη ξεπουλήματος φορέων διαχείρισης του νερού σε αδηφάγες πολυεθνικές που τους ενδιαφέρουν μόνο τα κέρδη. Σε όποια χώρα έγινε αυτό υπήρξε αλματώδης αύξηση των τιμολογίων, για τις ίδιες παρεχόμενες υπηρεσίες.

Α.Π.

Όπως ο διάολος με το λιβάνι: Η Χρυσή Αυγή ξορκίζει τους πολιτικάντηδες που σκορπούν όπου την βλέπουν

Ευτυχώς που ήρθε ο Μακρόν στην Ελλάδα και μας έδωσε να καταλάβουμε πως… η ανεργία τελείωσε! Για να μιλήσουμε και σοβαρά όμως, ακόμα και αν είναι αλήθεια όλα αυτά περί επενδύσεων και τέλους της ανεργίας, δυστυχώς δεν αναφέρθηκαν στο ύψος των μισθών της “εργασίας” στην Ελλάδα του μνημονίου. Απλά να θυμίσω ότι όσο κατεβάζει κάποιος το ποσό του μισθού, τόσο ανεβάζει τον αριθμό των θέσεων εργασίας. Στην ουσία η κυβέρνηση μας ζητάει να δουλεύουν δύο να πληρώνονται για έναν και μετά να τα μοιράζονται. Αιδώς Αργείοι!

Φ.Γ.

Δικαίωση για την Χρυσή Αυγή οι δηλώσεις Μοσκοβισί για την μνημονιακή χούντα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-9-septembriou-2017#ixzz4sDf9hn6l

Exit mobile version