Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση της Marc με διψήφια ποσοστά και περισσότερες από 24 έδρες στην επόμενη Βουλή

Τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση της Marc με διψήφια ποσοστά και περισσότερες από 24 έδρες στην επόμενη Βουλή

Όσο και προσπαθεί το σύστημα να φιμώσει και να περιορίσει την Χρυσή Αυγή, τόσο περισσότερο ο Λαϊκός Σύνδεσμος ανεβαίνει και εδραιώνεται στην Ελληνική κοινωνία.

Μια ακόμη συστημική δημοσκόπηση, αυτήν την φορά της Marc για το “Πρώτο Θέμα” επιβεβαιώνει ότι η Χρυσή Αυγή είναι με διαφορά τρίτη πολιτική δύναμη στην Χώρα και στις επόμενες εκλογές – όποτε και αν αυτές διεξαχθούν – θα κερδίσει πάνω από 24 έδρες.

Καθίσταται σαφές ότι οι Έλληνες Εθνικιστές είναι η μοναδική δύναμη Εθνικής Αντίστασης ενάντια σε Μνημόνια, λαθρομετανάστευση και ξενοκρατία.

Στην εν λόγω δημοσκόπηση τα κόμματα λαμβάνουν:

ΝΔ 31,4%
Σύριζα 19%
Χρυσή Αυγή 7,1%
ΚΚΕ 6,9%
Πασόκ 6,9%
Λεβέντης 2,7%
Ανέλ 2,4%
Ποτάμι 2,3%

Αν συνυπολογίσουμε και το καθιερωμένο ψαλίδισμα που γίνεται στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής από την Marc, αλλά και από τις υπόλοιπες συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων, τότε γίνεται αντιληπτό πως το 10,1% που δίδεται ως πρόβλεψη και η κατάληψη 24 εδρών στην επόμενη βουλή είναι η βάση για μια ακόμη Νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamh-ethnikhs-antistashs-trith-h-chrush-augh-sthn-dhmoskophsh-ths-marc-me#ixzz4sDjPXNLR

Exit mobile version