Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι κομμουνιστές του ΑΠΕ ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν ότι το… Λένινγκραντ έπεσε!

Οι κομμουνιστές του ΑΠΕ ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν ότι το... Λένινγκραντ έπεσε!

 Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ξαφνικά, λοιπόν, γέμισαν οι διάφορες ιστοσελίδες με μια είδηση από το… Λένινγκραντ:

«Ένας Ρώσος στρατιώτης σκοτώθηκε και πέντε τραυματίστηκαν σε στρατιωτική άσκηση αρμάτων μάχης σε πεδίο βολής στην περιοχή του Λένινγκραντ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δυτικής Στρατιωτικής Διοίκησης, κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων στρατιωτικών ασκήσεων που περιελάμβαναν βολές αρμάτων μάχης, ένα από τα εκτοξευμένα βλήματα διέλαθε της πορείας του και εξερράγη σε μικρή απόσταση από κατάλυμα στο οποίο βρίσκονταν έξι στρατιώτες του μηχανικού.

Ένας στρατιώτης σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ οι υπόλοιποι τραυματίσθηκαν. Δύο εξ αυτών τραυματίσθηκαν βαριά και διακομίσθηκαν με στρατιωτικό ελικόπτερο σε νοσοκομείο της περιοχής, αλλά όπως δήλωσε στο πρακτορείο TASS ο αρχίατρος της περιοχής του Λένινγκραντ Όλεγκ Εργκάσεφ…».

Αναζητήσαμε την πηγή της είδησης (που δημοσιεύθηκε παντού με πανομοιότυπο τρόπο – κοινώς “copypaste”…) και δεν ήταν ο «Ριζοσπάστης» ή ο 902.gr, ήταν το κρατικό ΑΠΕ-ΜΠΕ!

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kommounia-tou-ape-mpe-parte-to-champari-leningkrant-giok-chasate-teleiwsate#ixzz4sGxvyp00

Exit mobile version