Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Αφού όπως λέει ο υπουργός των παράνομων μεταναστών και υπάλληλος του Σόρος ο Μουζάλας ότι θα μείνουν οριστικά και μόνιμα στην Ελλάδα 30.000 ισλαμιστές εισβολείς που μπήκαν εδώ παράνομα και αφού στην κυβέρνηση είναι τόσο δημοκράτες γιατί δεν κάνουν ένα δημοψήφισμα για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά τις ζωές όλων μας; Ήδη τους δίνουν 400 ευρώ το μήνα, τους νοικιάζουν διαμερίσματα, θα λάβουν ΑΜΚΑ και ΑΦΜ και θα τους κατευθύνουν στην αγορά εργασίας. Με δύο εκατομμύρια περίπου μακροχρόνια άνεργους Έλληνες συμπολίτες μας, αυτό είναι μια ξεκάθαρη πρόκληση. Στην πραγματικότητα η κυβέρνηση και ο Μουζάλας λένε ψέματα και αναφέρουν για ψυχολογικούς λόγους, ότι θα μείνουν μόνο 30.000 παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα το νούμερο αγγίζει το 1.000.000 μετανάστες κυρίως από μουσουλμανικά κράτη, με παντεώς ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας.

Όλους αυτούς τους παράνομους, οι προδότες της κυβέρνησης σχεδιάζουν να τους ενεργοποιήσουν σαν φτηνή εργατική δύναμη και προς αντικατάσταση των Ελλήνων σε ένα κράτος μπανανία χωρίς επίσημη Θρησκεία και Εθνική ταυτότητα. Εμπόδιο στα σχέδια τους η Χρυσή Αυγή η μόνη πολιτική δύναμη που ξέρει να φυλάει Θερμοπύλες. Όλοι εμείς οι τελευταίοι Έλληνες που βλέπουμε τιςπροδοτικές κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης να αφήνουν να μπαίνουν στην Ελλάδα εγκληματίες λαθρομετανάστες χωρίς φραγμό(όλοι σχεδόν οι μετανάστες ήρθαν στην Ελλάδα παράνομα)θα στηρίξουμε με όλες μας τις  δυνάμεις την Χρυσή Αυγή για το καλό όλων μας και κυρίως της χώρας που ζούμε, της Ελλάδας.

Με Τιμή, Γιάννης Κ. Π.
Θησείο, Αθήνα.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην τελετή Μνήμης των Θερμοπυλών: Η Χρυσή Αυγή είναι η δύναμη του αγωνιζόμενου Έθνους! BINTEO

Απόλυτη εφαρμογή στο δόγμα Κίσινγκερ που ξεκίνησε δεκαετίες πίσω. Ως το 2018 Ελλάδα δεν θα υπάρχει. Η Ελλάδα θα μπει στο ευρώ και μέχρι το 2018 δεν θα υπάρχει τίποτα δικό της. Έλεγχος  των κοιτασμάτων της Μεσογείου με κρίση σε αραβικές χώρες Κύπρο και Ελλάδα δίνοντας μερίδιο στην τουρκία. Η Κύπρος και η Ελλάδα θα μαστίζονται από οικονομική κρίση. Όλα επαληθεύονται πλήρως με ότι συμβαίνει σήμερα στην πατρίδα μας. Και ο Σύριζα μέρος του σχεδίου ήτανε με τις ψεύτικες  διαπραγματεύσεις.  Οι σιωνιστές αριστεροί και δεξιοί εκπρόσωποι της ξενοκρατίας,  παραχώρησαν  για 99 έτη τον ορυκτό πλούτο και δημόσια περιουσία στους διεθνείς τοκογλύφους.

Χ. Α.

Κλάους Ρέγκλινγκ – Επικεφαλής ESM: Η φτωχοποίηση που έχει γίνει στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να γίνει πουθενά αλλού!

Η πρόωρη συνταξιοδότηση της προέδρου του Πασοκ Φώφης Γεννηματά, σε ηλικία 45 ετών από την Εθνική τράπεζα όπου εργάζονταν, για λόγους υγείας, όταν η ίδια εμφανίζεται ικανότατη να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της μέχρι πρόσφατα ως βουλευτού και τώρα ως αρχηγός κόμματος, φιλοδοξώντας μάλιστα να γίνει και πρωθυπουργός. Δεν έχει τέλος η υποτίμηση της νοημοσύνης των Ελλήνων από την συμμορία του κλεφτοπασοκ το οποίο κατέστρεψε οικονομικά την πατρίδα  στο τέλος έφερε τα μνημόνια και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Αυτή σήμερα με ιταμότητα κουνάν το δάχτυλο στους Έλληνες και δηλώνουν ότι είναι παρόντες στις πολιτικές εξελίξεις φέρνοντας κάτι καινούργιο. Δεν λένε όμως ανάμεσα στο καινούργιο που κομίζουν είναι και τα κλεμμένα της συμμορίας τους.

Α. Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-11-septembriou-2017#ixzz4sNJMW0lH

Exit mobile version