Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O νεοταξίτης του Βατικανού

O νεοταξίτης του Βατικανού

«Τον Πάπα να καταράσθε»

Πατροκοσμάς

Ο αρχηγός της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας και του κράτους του Βατικανού Φραγκίσκος Α’, με πρόσχημα τον «αντιρατσισμό», τα «ανθρώπινα δικαιώματα», την «αλληλεγγύη» και άλλες κούφιες φραστικές επινοήσεις του γνωστού πραγματικού εχθρού του ανθρωπίνου πολυφυλετικού Γένους, εκήρυξε, με πρόσφατο γραπτό μήνυμα του, την Α΄ Ισλαμική ΧΑΤΖΑΡΟΦΟΡΊΑ κατά των Εθνών της Ευρώπης, με «ιερό» σκοπό τον πνευματικό και βιολογικό αφανισμό των φύλλων της Λευκής Φυλής, τα οποία αποτελούν, συνθέτουν, συνεχίζουν και προάγουν το οργανικό και πνευματικό θεμέλιο του Ελληνορωμαϊκού και εντεύθεν Ευρωπαϊκού πολιτισμού, τον οποίον «αιμοδότησαν» οι Έλληνες λόγιοι της Κωνσταντινουπόλεως.

Δηλαδή ο «Αγιώτατος» ποντίφιξ, μας «βγήκε» φανερά, απροκάλυπτα και… αυστηρά ΠΟΝΤΙΚΑΣ των δυνάμεων που απεργάζονται την πολτοποίηση των Φυλών και την αριθμοποίηση των ανθρώπων, χάριν της ιδικής τους παγκόσμιας ηγεμονίας και φυλετικής καθαρότητος.

Συγκεκριμένα ο προκαθήμενος της εκκλησίας του καθολικισμού Φραγκίσκος, ο εξ’ Αργεντινής ορμώμενος, ούτε λίγο ούτε πολύ… απαιτεί από τις κυβερνήσεις των Ευρωπαϊκών κρατών… να… σπεύσουν ν’ ανοίξουν διάπλατα τα σύνορα και τις αγκαλιές τους και να υποδεχθούν, τις ορδές των αφροασιατών μουσουλμάνων εισβολέων… μετά βαΐων και κλάδων, να τους παράσχουν βοήθεια, προστασία, αυξημένη φροντίδα, εργασία, να τους χορηγούν άσυλο, ιθαγένεια – χωρίς εξαιρέσεις – να τους υιοθετούν, να τους μορφώνουν, να φροντίζουν για την επανένωση των οικογενειών τους (σ.σ. να πολλαπλασιάζονται δηλαδή με γεωμετρική πρόοδο, χώρια οι κουνελογεννήσεις) και τέλος να τους ενσωματώσουν στις εθνικές κοινωνίες των κρατών τους. Το μόνο που δεν απαιτεί ο πάπας – χαλίφης είναι – άμα τη αφίξει των «κατατρεγμένων» παράθεση γεύματος ή δείπνου με πιλάφια και με παρθένες σερβιτόρες.

Το άκρον άωτον δε της απύθμενης θρασύτητος αυτού του λευκοφορεμένου και με κιπά καπελωμένου ποντι(φι)κα, του και «προφήτη του Αντιχρίστου» επονομαζόμενου, είναι, ότι προέβη και σε χρονική ιεράρχηση ικανοποιήσεως δικαιωμάτων και «δικαιωμάτων» δηλώνοντας ότι, το δικαίωμα των «κατατρεγμένων» και υπό της «αγιότητος» του προσκεκλημένων και συνεχώς προσκαλουμένων εισβολέων αφροασιατών μουσουλμάνων, στην ατομική ασφάλεια και αξιοπρέπεια, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ!!! Δεν ξεκαθαρίζει μόνο, αν έχει την ίδια άποψη και για το κράτος του Βατικανού…

Με αυτή τη δήλωση του βεβαίως, ο «αγιώτατος» διεκδικεί… επαξίως και την θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ε.Υ.Ε. (Ευρωπαϊκής Υβριδικής Ενώσεως).

Ο tempora, o mores!

O Francisco λοιπόν φρονεί, ότι ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ έπλασε διαφορετικές φυλές στο χρώμα, στα μορφολογικά χαρακτηριστικά, στο μυαλό και στις αντιστάσεις κατά των ορμέφυτων τάσεων (ζωώδεις ροπές) – εξ’ ού και η χαώδης διαφορά μεταξύ πολιτισμών και «πολιτισμών» – για να… περάσει την ώρα ΤΟΥ. Γι’ αυτό απεφάσισε (ο Francisco) να συμβάλει στην καταστροφή της λευκής Φυλής και των φύλλων της στην Ευρώπη, πιστεύοντας ότι θα παραμείνει ατιμώρητος, ως … αλάθητος. Εξ’ άλλου τον προστατεύει και ο όν επί της Γής πρεσβεύει και προφητεύει…

Κοντολογίς ο αδίστακτος και θρασύτατος αυτός υποκριτής, με όπλο τη «χριστιανική αγάπη» στρέφεται υπούλως κατ’ αυτού του ιδίου του Χριστιανισμού! Επιδιώκει την αντικατάσταση του λευκού πληθυσμού της Ευρώπης από φαιόχρωα υβρίδια, σύμφωνα και με την επιθυμία του Δαυίδ Χάρις, περί νέας Ευρωπαϊκής φυλής, ομοιάζουσας με τους αρχαίους… αιγυπτίους.

Με αφορμή και ερέθισμα τις «φιλάνθρωπες» και υβριδικές δηλώσεις και επιδιώξεις του Francisco (Κατά κόσμον Jorje Mario Bergolio, γόνος Ιταλών μεταναστών στην Αργεντινή), λειτούργησαν συνειρμοί, που έστειλαν τη σκέψη μου αρκετά πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα σε δύο απώτερους προκατόχους του, «διαδόχους», – όπως ισχυρίζονται οι πάπες – του Αποστόλου Πέτρου και στα έργα τους κατά του Ελληνισμού, της Ορθοδοξίας και της Ευρώπης.

Ο πρώτος (Ιννοκέντιος ο Γ΄) εκήρυξε και ευλόγησε την Δ΄ σταυροφορία, σκοπός, αποτέλεσμα και συνέπειες της οποίας ήταν η πρώτη άλωση της Κωνσταντινουπόλεως (1204) από τους καθολικούς ληστοφράγκους, οι οποίοι, αφού εισέβαλαν στην Βασιλεύουσα, λεηλάτησαν, ό,τι πολύτιμους θησαυρούς βρήκαν, κατατεμάχισαν σε μικρά κρατίδια τον κύριο κορμό της Βυζαντινής αυτοκρατορίας και προετοίμασαν το έδαφος για την οριστική άλωση της Κωνσταντινουπόλεως από τους καραδοκούντες Τούρκους, μετά τη λήξη της φραγκοκρατίας.

Ο δεύτερος (Νικόλαος ο Ε΄), δόλιος, ραδιούργος, απατεώνας, εκβιαστής και μισορθόδοξος, παρά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις του αυτοκράτορος για στρατιωτική βοήθεια προς τον «χριστιανό» «αγιώτατο», αυτός έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις με αποτέλεσμα η Τουρκία να καταλάβει την Κωνσταντινούπολη (1453) και αργότερα, πανίσχυρη πλέον, να «χτίσει» την Οθωμανική αυτοκρατορία και να φτάσει προ των πυλών της Βιέννης και παρ’ ολίγο να καταλάβει όλη την Ευρώπη.

Αυτό που δεν κατάφερε η Τουρκία με τις διευκολύνσεις των «αγιώτατων» προκαθήμενων της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας τους προηγούμενους αιώνες , το επιδιώκει τώρα, για λογαριασμό όλου του Ισλάμ, ο «αγιώτατος» πάπας Φραγκίσκος Α΄.

Υ.Γ. Χατζάρες διατίθενται δωρεάν από τα κατά τόπους γραφεία των Μ.Κ.Ο. του Soros.

MΙΧΑΗΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-neotajiths-tou-batikanou#ixzz4sNK3IUoG

Exit mobile version