Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα υπερκέρδη του συντρόφου Γερμανού, οι «κακές γλώσσες» και το… τιμημένο ΚΚ€

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Η είδηση προέρχεται  από καθεστωτικό μέσο και προφανώς την έχει «διαρρεύσει» ο σύντροφος Γερμανός:

«H εξαγορά της Avis από την κοινοπραξία Olympia Group του κ. Πάνου Γερμανού, Virtus International Partners του κ. Λάμπρου Παπακωνσταντίνου, οικογένεια Κάτσου, οικογένεια Κυριακόπουλου κ.α. αποτέλεσε την επιχειρηματική είδηση των τελευταίων ημερών.

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, το σχήμα οριστικοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν την υποβολή δεσμευτικών προσφορών και με τίμημα 80,6 εκατ. ευρώ απέκτησε από την Τράπεζα Πειραιώς το 100% της εταιρείας βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων, η οποία τα τελευταία χρόνια διατηρεί μεγάλα μερίδια αγοράς και στις δύο κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Olympia (Sunlight, Public, Westnet, Softone, Play κ.α.) του κ. Πάνου Γερμανού θα βάλει τα περισσότερα χρήματα και θα αποκτήσει το 51% του μετοχικού κεφαλαίου της Avis.

Η εταιρεία το 2017 θα κλείσει με τζίρο κοντά στα 153 εκατ. ευρώ και κέρδη προ φόρων της τάξης των 21 εκατ ευρώ. Στον χώρο των βραχυχρόνιων μισθώσεων (Rent a Car) που αφορά κυρίως μισθώσεις από τουρίστες ελέγχει περίπου το 17% της αγοράς και στις μακροχρόνιες μισθώσεις (leasing) βρίσκεται στην πρώτη θέση με μερίδιο 28%».

Όπως βλέπετε, τα λεφτά είναι πολλά! Πάρα πολλά! Κι έχεις και τις «κακές γλώσσες», να διαδίδουν ότι ο σύντροφος Γερμανός είναι η «βιτρίνα», ο «μπροστινός», κι ότι πίσω από τον καπιταλιστικό κολοσσό που διαχειρίζεται δισεκατομμύρια βρίσκεται το… τιμημένο κουκουέ. Το οποίο…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-uperkerdh-tou-suntrofou-germanou-oi-kakes-glwsses-kai-to-timhmeno-koukou#ixzz4sNKXKX7f

Exit mobile version