Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα σχολική χρονιά λοιπόν. Αν υπάρχει ένας κοινωνικός χώρος που αξίζει την προσοχή μας είναι ο χώρος της παιδείας. Ο κρατικός μηχανισμός είναι ανίκανος να διαχειριστεί τον χώρο της εκπαίδευσης των Ελλήνων. Στην χώρα των ευφυών αετονύχηδων Ελλήνων η παιδεία ασθενεί μιας που δεν υπάρχουν θεσμοί και όργανα για να αξιολογούν τη δουλειά των δασκάλων και των καθηγητών. Τραγικό και κωμικό μαζί αφού τα περισσότερα παιδιά βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου αφού δεν υπάρχει κανένα βήμα προόδου αλλά συντελείται και έγκλημα σε βάρος των παιδιών της Ελλάδας χωρίς κανένα έλεγχο της γνώσης και της αγωγής που τους προσφέρεται. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει την βούληση και τον τρόπο να το πράξει.

Μ.Β.
Εκπαιδευτικός

Κυβέρνηση ανθελλήνων: Βάζουν 6.000 (για αρχή) λαθρομετανάστες στην πρωινή βάρδια των σχολείων μαζί με τα παιδιά μας!

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ήταν το εμπορικό γεγονός της χρονιάς, ιδιαίτερα την δεκαετία του ‘70 με εκατοντάδες περίπτερα ξένων και ελληνικών ιδιωτικών εταιρειών και χιλιάδες επισκέπτες. Εδώ και πολλά χρόνια έχει καταντήσει ένα κάκιστο θέατρο δηλώσεων, των εκάστοτε πρωθυπουργών και πολιτικάντηδων οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο σχετικά με την ελληνική οικονομία, και τόπο συνάντησης των εξαφανισμένων εργατοπατέρων που δικαιολογούν την ύπαρξη τους.  Κρατικά περίπτερα και σχεδόν κρατικοδίαιτες ιδιωτικές εταιρείες, που τις ημέρες της επίπλαστης ευημερίας είχαν σίγουρα επιλεχθεί για τους διαγωνισμούς του δημοσίου εκ των προτέρων.  Δείτε, συγκρίνετε τις δύο εποχές και τους δύο κόσμους. Τότε η οικονομία έτρεχε με τρελούς ρυθμούς ανάπτυξης και σήμερα το μέλλον της πατρίδας είναι υποθηκευμένο στους δανειστές για 99 χρόνια. Ουσιαστική αλλαγή στον κατήφορο και αναγέννηση για την πραγματική οικονομία και την ανάπτυξη, μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί.

Μ.Π.

Καλή σχολική χρονιά στους Έλληνες μαθητές: Ψηλά η Σημαία της Αντίστασης ενάντια στις μεθοδεύσεις των ανθελλήνων

Αστείες ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό από αστείους δημοσιογράφους, την στιγμή που η Ελλάδα βουλιάζει στα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση.  Μην ακούτε τα ψέματα των Συριζανελ, του Τσίπρα και των συντρόφων του αλλά και τις ανοησίες της Νδ που υπόσχεται να μην εφαρμόσει τα όσα ψήφισε τόσο σαν κυβέρνηση όσο και σαν αντιπολίτευση, ότι δήθεν η οικονομία ανακάμπτει κι ότι δήθεν σε ένα χρόνο βγαίνουμε από τα μνημόνια. Την αλήθεια την είπε ο Μοσκοβισί, η Ελλάδα θα είναι υπό κηδεμονία τουλάχιστον μέχρι το 2050. Αυτό πρακτικά σημαίνει περισσότερη οικονομική ύφεση η οποία θα συνοδεύεται από ανεργία φτώχεια και περαιτέρω εξαθλίωση των μαζών. Παράλληλα θα συνεχίζεται η αντικατάσταση των Ελλήνων με λαθρομετανάστες τους οποίους θα συντηρούν όσοι Έλληνες μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στην υπερφορολόγηση. Σε κίνδυνο η πατρίδα μας και ο μόνος τρόπος να ξεφύγει από τα νύχια της ξενοκρατίας είναι η Χρυσή Αυγή.

Ι.Λ.   

Τα υπερκέρδη του συντρόφου Γερμανού, οι «κακές γλώσσες» και το… τιμημένο ΚΚ€

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-12-septembriou-2017#ixzz4sSehTil7

Exit mobile version