Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Τόσο η ΝΔ αλλά και το Πασόκ είναι από κοινού ένοχοι για τα όσα έπραξαν από το ΄74 και μετά με το κομματικό κράτος που δημιούργησαν. Με δανεικά και κοινοτικά κονδύλια κατασκεύασαν ένα φαύλο, γραφειοκρατικό, δυσλειτουργικό και διεφθαρμένο κράτος. Με αυτό τον τρόπο έφτιαξαν ένα κομματικό στρατό, μια αποθήκη ψήφων οι οποίοι ακόμη και σήμερα ελάχιστα τους έχουν περικόψει από τα προκλητικά των προνόμια. Είναι δεδομένο ότι πρώτιστα και πριν την οικονομική κρίση υπάρχει κρίση ηθών, αξιών και πολιτισμού. H διόρθωσή της υπέχει προτεραιότητα θεραπείας από τα οικονομικά τα οποία ευκόλως μπορούν να διορθωθούν ακολουθώντας την κοινή λογική που σήμερα απουσιάζει από κάθε έκφανση της πολιτικής ζωής του τόπου. Η μοναδική φωνή λογικής και εφαρμογής του φυσικού νόμου στο πολιτικό γίγνεσθαι είναι η Χρυσή Αυγή. Η συνέχιση της ίδιας πολιτικής θα σημαίνει ες αεί μνημόνια και αντικατάσταση των Ελλήνων από λαθρομετανάστες.

Γ.Τ.

ΑΙΣΧΟΣ: Το Αθηναϊκό Πρακτορείο κάλεσε στην ΔΕΘ το “Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων” των Σκοπίων

Ενοχλήθηκε ο Κούλογλου για την παρουσία ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής στο γεύμα που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής στις Βρυξέλλες, δηλώνοντας ότι δεν κάθεται μαζί τους. Λογικό βέβαια να μην κάθεται στο ίδιο τραπέζι με Χρυσαυγίτες. Έχει συνηθίσει να κάθεται μόνο με κλέφτες και λαμόγια του ΠΑΣΟΚ στο οποίο ανήκε πριν μετακομίσει στον Σύριζα, με τους οποίους ουδεμία σχέση έχουν οι Χρυσαυγίτες. Οι πολίτες αποφασίζουν ποιοι θέλουν να τους εκπροσωπήσουν και οι Χρυσαυγίτες είναι πάντα και παντού παρόντες. Όχι απόντες. Μάλλον γνωρίζουν άνθηση στις δημοσκοπήσεις – όσο στημένες και να είναι –  τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και ενοχλούνται οι εκπρόσωποι της ξενοκρατίας και της διαφθοράς.

Π.Σ.

«Κατατρεγμένος μετανάστης» έφερνε στην Ελλάδα 89 κιλά χασίς!

Αλλοδαπός που συνελήφθη, επειδή δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα διαμονής, μήνυσε το αστυνομικό όργανο για παραβίαση των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων του». Είναι προφανές, ότι ο αλλοδαπός δασκαλεύτηκε από «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους», στα πλαίσια εκστρατείας κατατρομοκράτησης των αστυνομικών, για να βλέπουν αλλοδαπό και να στρίβουν. Κι είναι επίσης προφανές, ότι αυτή η εκστρατεία γίνεται υπό την ανοχή του ψευδοκράτους. Για όσο χρονικό διάστημα δρουν ανεξέλεγκτοι οι γενίτσαροι των ΜΚΟ και οι δικηγόροι τους, που το κύριο μέλημά  τους πλέον είναι η πλήρης εγκαθίδρυση των λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας, αυτά τα φαινόμενα θα πληθαίνουν μέχρι ο γηγενής πληθυσμός γίνει μειοψηφία και δεν θα έχει κανένα λόγο για τις αποφάσεις οι οποίες θα λαμβάνονται ερήμην του. Χρυσή Αυγή πριν είναι αργά!

Σ.Τ.

Πυρηνικός αρμαγεδδών ή τρικυμία εν ποτηρίω;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-13-septembriou-2017#ixzz4sYUdfIWn

Exit mobile version