Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτη ομολογία Τσίπρα… απαντώντας στον Ορμπάν: Έβαλα το συμφέρον της Ευρώπης πάνω από το συμφέρον της Χώρας μου!

Απίστευτη ομολογία Τσίπρα… απαντώντας στον Ορμπάν: Έβαλα το συμφέρον της Ευρώπης πάνω από το συμφέρον της Χώρας μου!

Η κλασική έκφραση «η μέρα με τη νύχτα» ή για να είμαστε πιο… σκληροί «ο Αετός και η κότα», επιβεβαιώθηκε στην πρόσφατη συνάντηση του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν με τον «δικό μας» ομόλογό του Αλέξη Τσίπρα, κατά την διάρκεια της 67ης Συνόδου του Περιφερειακού Γραφείου Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού  Υγείας (ΠΟΥ), που διεξήχθη χθες στη Βουδαπέστη.

«Η Ελλάδα αντιμετώπισε το μεγάλο δίλημμα ή να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις, με αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια και στο πλαίσιο διεθνούς δικαίου ή να προστατεύσουμε μόνο το δικό μας συμφέρον. Η δική μου χώρα επέλεξε το πρώτο μονοπάτι, το μόνο που επιτρέπει στην Ευρώπη να έχει μέλλον», είπε ο Τσίπρας, νομίζοντας έτσι ότι «έκανε τα μούτρα κρέας» του Ορμπάν, ο οποίος φυσικά και κοίταξε το συμφέρον της δικής του χώρας σε σχέση με τους «πρόσφυγες», γράφοντας εκεί που δεν πιάνει μελάνι τον ψευτοανθρωπισμό του Τσίπρα και των υπολοίπων θλιβερών ομοίων του, που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια περιοχή ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, με απώτερο σκοπό να μεταβληθεί ο ομοιογενής Λαός της σε ετερογενή πληθυσμό και η Χώρα σε χώρο.

Μόνο που η Χώρα αυτή, την οποία ο Τσίπρας με απύθμενο θράσος και αναίδεια, που συνοδεύουν σε αγαστή συνεργασία την πλήρη ασχετοσύνη του σε θέματα και  ζητήματα ιστορίας, γεωγραφίας, συντακτικού και ορθογραφίας, αποκαλεί «η δική μου χώρα» είναι (πολύ περισσότερο, μάλιστα) και Χώρα των Ελλήνων, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι εντελώς αρνητικοί στο να καταντήσουν φιλοξενούμενοι στην ίδια τους την Πατρίδα.

Καλό θα ήταν, λοιπόν, ο ανεκδιήγητος, αγράμματος και αστοιχείωτος πρωθυπουργός «μας» να πάρει μαθήματα Πατριωτισμού από τον Ούγγρο ομόλογό του, αν και ως ανεπίδεκτος μαθήσεως που αποτελεί είναι πολύ αμφίβολο αν μπορεί να τα καταφέρει. Αυτό το οποίο μένει από την (πραγματικά κατάπτυστη) δήλωση του Τσίπρα, είναι ότι βάζει υπεράνω το (γενικό και αόριστο) συμφέρον της Ευρώπης από το συγκεκριμένο Εθνικό Συμφέρον της Χώρας της οποίας (υποτίθεται ότι) ηγείται!

Με όλα όσα προηγήθηκαν, είναι ολοφάνερο ποιος από τους δύο, Ορμπάν και Τσίπρα, είναι ο Αετός και ποιος η κότα…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuth-omologia-tsipra-apantwntas-ston-ormpan-ebala-to-sumferon-ths-eurw#ixzz4saDktIyR

Exit mobile version