Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εντελώς κυνικός ο αφγανός δολοφόνος της Γερμανίδας φοιτήτριας: Ήταν πολύ όμορφη και γι΄αυτό την βίασα!

Εντελώς κυνικός ο αφγανός δολοφόνος της Γερμανίδας φοιτήτριας: Ήταν πολύ όμορφη και γι΄αυτό την βίασα!

Μια εικόνα από το παρελθόν, η οποία εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ΣΥΡΙΖΑ, τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο, τους άμεσους συνεργάτες του και όλους εκείνους τους «δικαιωματάκηδες», «αντιρατσιστές» και «αλληλέγγυους», εμφανίστηκε ξανά ως εφιάλτης. Ο λόγος για τον αφγανό Χουσεΐν Χαβάρι, δολοφόνο της 19χρονης Μαρίας Λαντενμπούργκερ, κόρης ανώτατου στελέχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος πριν το φόνο είχε σπρώξει στο κενό και φοιτήτρια στην Κέρκυρα, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος χάρη στις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Για πρώτη φορά ένα χρόνο μετά τη σύλληψή του ο Χαβάρι έσπασε τη σιωπή του και με (κροκοδείλια) δάκρυα στα μάτια ζήτησε «συγγνώμη» από την οικογένεια της 19χρονης. Διαβάζοντας ένα (προφανώς συντεταγμένο από τον δικηγόρο του) κείμενο ο αφγανός, ο οποίος δολοφόνησε την 19χρονη αφού πρώτα την βίασε, υποστήριξε ότι το βράδυ της δολοφονίας είχε καπνίσει χασίς και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Όπως είπε, συνάντησε τυχαία στο δρόμο του την άτυχη Μαρία, αφού εκείνη έβαλε τις φωνές όταν έπεσε από το ποδήλατό της. «Όταν είδα πόσο όμορφη ήταν, ήθελα να κάνω σεξ μαζί της» είπε για το μοιραίο βράδυ περιγράφοντας πώς της έκλεισε το στόμα και στην συνέχεια την έπνιξε με ένα μαντίλι. Όσο για την κίνησή του να την ρίξει μέσα σε ένα ποτάμι ο Χαβάρι είπε ότι το έκανε για να ξεπλύνει από πάνω του το αίμα της 19χρονης…

«Σας ζητώ συγγνώμη. Μακάρι να μπορούσα να πάρω πίσω όσα έκανα» διάβασε στην προκατασκευασμένη δήλωσή του ο Χαβάρι, λέγοντας ότι κάθε βράδυ βλέπει εφιάλτες με ό,τι έκανε. Ωστόσο οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι όλα όσα έκανε ο Χαβάρι σαφώς και ήταν προμελετημένα.

Η υπόθεση της δολοφονίας της 19χρονης το 2016 προκάλεσε σάλο, καθώς ο Χαβάρι είχε καταδικαστεί σε 10ετη φυλάκιση για την απόπειρα δολοφονίας μιας φοιτήτριας στην Κέρκυρα το 2013, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος λόγω των παραλείψεων της Ελληνικής κυβέρνησης. Ο Χαβάρι το 2015 είχε πάει στη Γερμανία και είχε ζητήσει άσυλο, με τις Γερμανικές αρχές να μην έχουν καμία ενημέρωση από τις Ελληνικές για το εγκληματικό παρελθόν του.

Τα κροκοδείλια δάκρυα αυτού του θλιβερού υποκειμένου δεν πείθουν φυσικά κανέναν. Είναι ένας στυγνός δολοφόνος, ο οποίος πρέπει να πληρώσει ακριβά για το ειδεχθές έγκλημά του. Είναι τόσο υποκριτής που συνεχίζει ακόμη το παραμύθι του 17χρονου, προκειμένου να πέσει στα μαλακά του νόμου. Όταν είχε συλληφθεί για την ληστεία και απόπειρα φόνου της Ελληνίδας φοιτήτριας στην Κέρκυρα τον Μάιο του 2013 είχε υποστηρίξει πάλι τότε ότι ήταν… 17 ετών!

Χρησιμοποιώντας τότε τον νόμο Παρασκευόπουλου περί αποσυμφόρησης των φυλακών αποφυλακίστηκε και η μετέπειτα πορεία του συμπεριέλαβε ένα ακόμη (πολύ χειρότερο) «ανδραγάθημα». Εάν το κτήνος αυτό είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας της Γερμανίδας κοπέλας και του τραυματισμού μετά ληστείας της Ελληνίδας, μπορεί ο οποιοσδήποτε να αντιληφθεί ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί που του επέτρεψαν να συνεχίσει την εγκληματική του δράση…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/entelws-kunikos-o-afganos-dolofonos-ths-germanidas-foithtrias-htan-polu-omo#ixzz4sagiSTyJ

Exit mobile version