Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οικονομικά εξουθενωμένοι οι Έλληνες αδυνατούν να πληρώσουν τους υπέρογκους φόρους

Οικονομικά εξουθενωμένοι οι Έλληνες αδυνατούν να πληρώσουν τους υπέρογκους φόρους

Νέα σημαντική αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών της τάξεως των 7,4 δισ. ευρώ θέτει τον πήχη των συνολικών απλήρωτων φορολογικών οφειλών των Ελλήνων πολιτών στο δυσθεώρητο ποσό των 97,4 δισ. ευρώ από την άδικη και υπέρμετρη φορολογία που έχουν επιβάλλει οι ξένοι τοκογλύφοι μέσω του πειθήνιου και πλήρως συνεργάσιμου εγχώριου κλεπτοκρατικού τόξου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ το συνολικό φορολογικό βάρος που απαιτεί ακόμη να αποσπάσει από τους Έλληνες πολίτες η εισπρακτική εταιρία των διεθνών τοκογλύφων ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) ανέρχεται σε στα 97,4 δισ. ευρώ.

Ειδικότερα οι ανεξόφλητοι φόροι λόγω της άδικης φορολόγησης που αποσκοπεί καθαρά στην φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού ανήλθαν μόνο στον περασμένο Ιούλιο στο σεβαστό ποσό των 2 δισ. ευρώ, δημιουργώντας μια νέα σημαντική αύξηση των συνολικών ληξιπρόθεσμων οφειλών στην εφορία στο δυσθεώρητο ύψος των 7,4 δισ. ευρώ και εκτοξεύοντας το συνολικό ποσό στα 97,4 δις ευρώ.

Ιδιαίτερη συμβολή στην εκτίναξη των απεχθών χρεών των πολιτών προς το κομμουνιστικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ κατέχει ο άδικος φόρος του ΕΝΦΙΑ που ζητάει να κατασχέσει από οποιονδήποτε έχει μια σπιθαμή γης στην Ελλάδα  μόνο για το 2017 ένα συνολικό πόσο φόρου ύψους 3,153 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο ΕΝΦΙΑ δεν είναι ο μοναδικός άδικος φόρος που έχει διαχρονικά επιβληθεί στους Έλληνες από τα κόμματα της μεταπολίτευσης, άρα υπάρχουν και άλλα πιο άδικα χαράτσια. Άλλωστε η ξεκάθαρα άδικη φορολογία δεν είναι δύσκολο να αποδειχθεί όταν ο φόρος εισοδήματος αρχίζει από 22% με ελάχιστο αφορολόγητο όριο και καταλήγει στο δυσθεώρητο 45%, ο ΦΠΑ είναι στο απίστευτο 24% και η φορολογική νομοθεσία για τους ελεύθερους επαγγελματίες, με την απίστευτη προκαταβολή φόρου ακόμη και για όποιον κλείνει το μπλοκάκι του, είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος για να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους.

Η υποχρεωτική χρήση των συσκευών ηλεκτρονικής αποδοχής πληρωμών με κάρτες (POS) συνεισφέρει στην κατάσχεση των εισπράξεων χιλιάδων επαγγελματιών στερώντας τους την οποιαδήποτε μεσοπρόθεσμη ρευστότητα και μειώνοντας τα κέρδη τους μέσω των τραπεζικών προμηθειών. Παράλληλα, οι εξαγγελίες για την καθιέρωση ενός ακατάσχετου τραπεζικού λογαριασμού για μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχει καταχωρηθεί πια ως ένα ακόμη ψέμα του Τσίπρα. Άλλωστε είναι αποδεδειγμένο και προφανές ότι η οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ιδιαίτερα αποσκοπεί στην καταστροφή της μεσαίας τάξης μέσω κάθε σχετικής νομοθεσίας και τεχνολογικής πλατφόρμας.

Με αυτή την μεθόδευση από τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και τους πατριδοκάπηλους των  ΑΝΕΛ εκατομμύρια πολίτες βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με κατασχέσεις από την εφορία αλλά και τα ασφαλιστικά ταμεία που έχασαν τα αποθεματικά τους για να μπορέσει να μπει η Ελλάδα στο ευρώ. Άλλωστε το συνολικό ποσό των ληξιπρόθεσμων χρεών παρέμεινε στα 97,4 δισ. ευρώ ακριβώς επειδή αυξήθηκαν οι κατασχέσεις. Αναλυτικά ο συνολικός αριθμός των φορολογούμενων που είχαν υποστεί κατάσχεση τον Ιούλιο αυξήθηκε σε περίπου 971 χιλιάδες έναντι περίπου 951 χιλιάδων φορολογούμενων τον Ιούνιο. Δηλαδή με όπλο τις κατασχέσεις επετεύχθη περαιτέρω οικονομική εξάντληση μέσω αναγκαστικών κατασχέσεων για τους  Έλληνες πολίτες της τάξεως των 2,7 δις ευρώ.

Συμπερασματικά η βίαιη φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού από τους διεθνείς τοκογλύφους θα συνεχίζεται με τον μανδύα της νομιμότητας που προσφέρουν οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ μαζί με τους νεοφιλελεύθερους πατριδοκάπηλους των ΝΔ-ΑΝΕΛ. Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου Χρυσή Αυγή θα μπορέσει να αντιστρέψει αυτή την ζοφερή κατάσταση της ξεκάθαρης δήμευσης των περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-olikh-adunamia-apodoshs-ths-adikhs-kai-upermetrhs-forologias-sthn-jenh-ei#ixzz4sarjwsVA

Exit mobile version