Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΕΡΤ για ακόμη μια φορά έκοψε την συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής, ύστερα από στάση εργασίας λέει της ΠΟΣΠΕΡΤ. Τα υπαλληλάκια του συστήματος, καλά θα κάνουν να σταματήσουν να παίζουν κρυφτό, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάνε πως τους πληρώνουμε εμείς οι Έλληνες, είτε τους αρέσει είτε όχι. Oι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι οι εργοδότες τους! Για να μην προβούν σε στάση πληρωμών στα κατά τα άλλα «εργατικά» παιδιά της ποσπερτ καλό θα ήταν να σταματήσουν το θέατρο παραλόγου τους και την επόμενη φορά να κάνουν για μία φορά στην ζωή τους την δουλίτσα τους σωστά και να προβάλουν την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου.

Μ.Τ.

Επίσκεψη Χρυσής Αυγής στα περίπτερα της 82ης ΔΕΘ – Φωτορεπορτάζ

Μεγάλη υστέρηση στα έσοδα από φόρους δείχνουν τα στοιχεία, γεγονός απόλυτα φυσιολογικό μιας και μεγάλο τμήμα της κοινωνίας κυριολεκτικά έχει περιέλθει σε τέλμα, από την ληστρική επιδρομή του κράτους για λογαριασμό των δανειστών τοκογλύφων. Είναι δεδομένο ότι τα συνήθη υποζύγια δεν αντέχουν τόσα βάρη, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στην καταιγίδα των φόρων μιας και το μεγάλο κεφάλαιο αρνείται πεισματικά να πληρώσει τους φόρους που του αναλογεί, μετακυλώντας τα βάρη στους οικονομικά ασθενέστερους. Τελικά οι περιβόητες «μεταρρυθμίσεις» αφορoύν αποκλειστικά και μόνο τους μη έχοντες, αφήνοντας το ληστρικό κεφάλαιο αφορολόγητο. Μόνη λύση στο αδιέξοδο των τοκογλύφων η Χρυσή Αυγή, η οποία μπορεί και θέλει να φέρει κοινωνική ανασυγκρότηση.

Λ.Κ.

Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην 82η ΔΕΘ – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ελλάδα των μνημονίων δεν αυξήθηκε μόνο η ανεργία, αλλά και η εκμετάλλευση των ήδη υπαρχόντων εργαζομένων από πολυεθνικές εταιρείες και μικρούς ασυνείδητους καιροσκόπους εργοδότες. Εφευρέθηκε η ωρομίσθια εργασία των 2- 3 ευρώ και το κυριότερο ότι οι «εργαζόμενοι» αυτοί δεν θεωρούνται άνεργοι από το κράτος. Με αυτές τις ελαστικές μορφές απασχόλησης, που ξεπερνούν το 50% του συνόλου των νέων προσλήψεων, η κυβέρνηση πανηγυρίζει ότι περιόρισε την ανεργία. Ένας εργασιακός μεσαίωνας με την σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων που στηρίζουν με έμμεσο ή άμεσο τρόπο τα μνημόνια που επιβάλλει η ξενοκρατία στην πατρίδα μας. Αντίθετα και κόντρα στην εκμετάλλευση του ανθρώπου από τον άνθρωπο βρίσκονται οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής που ζητούν αξιοπρεπή διαβίωση και ασφάλεια από εργοδοτικές αυθαιρεσίες για τους εργαζόμενους. Λαϊκός Εθνικισμός σημαίνει αλληλεγγύη των τάξεων με σκοπό την ευημερία του Εθνικού κράτους.

Π.Ζ.

Νέα επίσκεψη του σιωνιστή Ντέιβιντ Χάρις στην Αθήνα: Ζήτησε “κατανόηση” των νέων ρευμάτων λαθρομετανάστευσης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-14-septembriou-2017#ixzz4sdBdZAzJ

Exit mobile version