Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Μνημόνιο Σκοτώνει – Ο Εθνικισμός Απελευθερώνει

Το Μνημόνιο Σκοτώνει - Ο Εθνικισμός Απελευθερώνει

Μπορεί το εγχώριο πολιτικό, οικονομικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο να χρησιμοποιεί κάθε μέσο προκειμένου να πείσει πως η συνταγή των Μνημονίων αποτελεί μονόδρομο και πως θα βγάλει σύντομα τη χώρα από την βαθύτατη οικονομική και κοινωνική κρίση, εντούτοις τα πλέον επίσημα χείλη της Ε.Ε. αλλά και διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία δίνουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα, η οποία επιμελώς διαστρεβλώνεται από το μνημονικό Καθεστώς που εξουσιάζει την Πατρίδα μας.

«Η ανάπτυξη έρχεται, η χώρα είναι έτοιμη να σταθεί στα πόδια της ξανά, τα Μνημόνια φεύγουν». Η παραπάνω φράση συνοψίζει το αφήγημα των πολιτικών δυνάμεων του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου, αφήγημα το οποίο χρησιμοποιείται συν τοις άλλοις ως τρόπο τινά η «φωνή της λογικής» έναντι του «λαϊκισμού της Χρυσής Αυγής». Στις φωνές του ακραίου λαϊκισμού, χρεωνόταν μέχρι το 2015 και η σημερινή κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, η υπογραφή όμως του τρίτου Μνημονίου τον Αύγουστο του ίδιου έτους και των προαπαιτούμενων του Μαΐου του 2017, την ενέταξαν δικαιωματικά και πανάξια στο στρατόπεδο των μνημονιακών.

Διαβάστε περισσότερα στην Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-mnhmonio-skotwnei-o-ethnikismos-apeleutherwnei#ixzz4sdBnHgph

Exit mobile version