Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπουργοί, μερκελιστές και παρακρατικοί εναντίον της Χρυσής Αυγής: Συνάντηση στο γραφείο του Τόσκα για να καταστρωθεί το σχέδιο επίθεσης!

Υπουργοί, μερκελιστές και παρακρατικοί εναντίον της Χρυσής Αυγής: Συνάντηση στο γραφείο του Τόσκα για να καταστρωθεί το σχέδιο επίθεσης!

Αυτά μόνο στο ελλαδιστάν γίνονται και πουθενά αλλού. Ούτε καν στις πιο υποβαθμισμένες μπανανίες του κόσμου δεν θα γινόταν συνάντηση στο γραφείο του υπουργού προστασίας του πολίτη, προκειμένου να ανακοινωθεί η επίθεση εναντίον γραφείων πολιτικού κόμματος και δη της τρίτης πολιτικής δύναμης. Και, όμως, αυτό ακριβώς συνέβη στην Ελλάδα και μάλιστα σε ζωντανή κάλυψη από την… κρατική (κατ’ όνομα διότι πρόκειται για κομματικό φέουδο) τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, που αρνείται σε μία σαφή παράβαση καθήκοντος να μεταδώσει ειδήσεις σχετικά με την Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου ή – όπως ορίζει ο νόμος – την συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, συνάντηση στο γραφείο του είχε ο Τόσκας με τους παρακρατικούς της ΑΝΤΑΡCIA, τον αρχισυνδικαλιστή της ΠΟΣΠΕΡΤ και τον μερκελιστή Ψαρρά.

Αντί ο Τόσκας να ελέγξει τις δεκάδες καταγγελίες για την παρακρατική δράση των οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, να συλλάβει τον αρχισυνδικαλιστή για παράβαση καθήκοντος καθ’ εξακολούθηση και να πει στον Ψαρρά να δώσει χαιρετίσματα στην Μέρκελ, αυτός κάθισε και τους άκουγε να του… ανακοινώνουν ότι η πορεία με τα στειλιάρια και τα όπλα που διοργανώνουν το Σάββατο στο Σύνταγμα θα φτάσει μέχρι τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Λεωφόρο Μεσογείων.

Δεν γνωρίζουμε αν με κλειστές τις κάμερες οργανώθηκε το σχέδιο της επιθέσεως, αν παρατάχθηκαν στο χάρτη οι μονάδες των κουκουλοφόρων και αν οργανώθηκε η διοικητική μέριμνα για τις μολότωφ, όμως κάτι τέτοιο αντικειμενικά δεν θα μας προκαλούσε καμία έκπληξη.

Ο Τόσκας επισήμως απάντησε ότι «θα το σκεφτεί και θα τους απαντήσει εγκαίρως», όμως από τον τίτλο του σχετικού άρθρου στην «Αυγή» φαίνεται ότι τα γεγονότα έχουν προαποφασιστεί και κανονιστεί μεταξύ του υπουργού και των παρακρατικών. Συγκεκριμένα, η «Αυγή» φέρει τίτλο «Το αντιφασιστικό συλλαλητήριο θα φτάσει στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής» και συνεπώς δείχνει ότι η απόφαση έχει ήδη ληφθεί οι παρακρατικοί να επιτεθούν εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής.

Για να μην… αδικούμε τον Τόσκα να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι δεν πρόκειται για τον μόνο υπουργό που έχει αγαστή συνεργασία με τέτοιου είδους άτομα. Ο Σκουρλέτης δίνει και χαρτζηλίκι υπουργικό σε άτομο που έχει συλληφθεί για επεισόδια κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upourgoi-merkelistes-kai-parakratikoi-enantion-ths-chrushs-aughs-sunanthsh#ixzz4sgDxM7P0

Exit mobile version