Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην Εγνατία Τηλεόραση: Η Ελληνική Νεολαία στην πρωτοπορία του Αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Λάζαρο Λαζάρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της “Εγνατίας Τηλεόραση”. Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην χθεσινή του επίσκεψη και συνέντευξη Τύπου στην ΔΕΘ, επισημαίνοντας την θέρμη με την οποία τον υποδέχτηκαν στα περίπτερα.

Παράλληλα, κατήγγειλε την κρατική τηλεόραση και τους συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ που για ακόμη μια φορά παράνομα δεν μετέδωσαν την συνέντευξη Τύπου. Πέρσι η συνέντευξη Τύπου του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής είχε μεταδοθεί κανονικά, φέτος όμως έκαναν στάση εργασίας. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: “Φαίνεται ότι τα πράγματα πηγαίνουν χειρότερα για αυτούς και καλύτερα για εμάς“.

Αναρωτήθηκε ακόμη πώς γίνεται στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ να είναι κομμουνιστές.

Αναφέρθηκε στην υπόθεση των μεταλλείων Χαλκιδικής και της πολυεθνικής Eldorado, σημειώνοντας πως η εν λόγω σύμβαση είναι σκανδαλώδης εις βάρος του ελληνικού κράτους. Επισήμανε ότι δίδονται προς εκμετάλλευση τα ορυχεία που διαθέτουν ποσότητα άνω των 270 τόνων χρυσού και το ελληνικό κράτος λαμβάνει μόνο το 2% επί των κερδών. Ο χρυσός της Ελλάδας πρέπει να ανήκει στο Ελληνικό Έθνος!

Κατήγγειλε το πελατειακό κράτος ως μια πληγή για το Έθνος και κάλεσε τους νέους της Ελλάδας να παραμείνουν στην χώρα, να εργαστούν και να αγωνιστούν για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Επισήμανε ότι η Ελλάδα είναι πια χειρότερη από την Βουλγαρία στους οικονομικούς δείκτες και κλείνοντας τόνισε τις υποχωρήσεις σε όλα τα εθνικά θέματα, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως μόνο η Χρυσή Αυγή δεν δέχεται κανένα συμβιβασμό για την Μακεδονία μας!   

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-sthn-egnatia-thleorash-h-ellhnikh-neolaia-sthn-prwtopor#ixzz4sgFsTI2V

Exit mobile version