Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίθεση από ροπαλοφόρους δέχτηκαν τα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος – Η Αστυνομία τους παρακολουθούσε να εκτελούν τις εντολές του μνημονιακού κατεστημένου!

Επίθεση από ροπαλοφόρους δέχτηκαν τα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος - Η Αστυνομία τους παρακολουθούσε να εκτελούν τις εντολές του μνημονιακού κατεστημένου!

Σε… νέο επίπεδο έφτασε η συνεργασία των αρχών με τους παρακρατικούς, δήθεν «αγωνιστές», αλλά στην πραγματικότητα ένοπλων σκυλιών του μνημονιακού καθεστώτος. Τα όσα θα σας παραθέσουμε αμέσως μετά δεν είναι κάποια ιστορία τρελής φαντασίας, αλλά η πραγματικότητα του ελλαδιστάν σήμερα.

30 περίπου ροπαλοφόροι περίμεναν στην κεντρική πλατεία του Περάματος για το λεωφορείο. Η Αστυνομία ειδοποιείται για τους περίεργους επισκέπτες των δημοσίων συγκοινωνιών. Μάλιστα από το κέντρο δόθηκε η εντολή “Μην κάνετε τίποτα και προσέξτε μην επιτεθούν σε αυτούς άλλα άτομα από το λεωφορείο”! Δηλαδή μιλάμε για κανονική ταυτόχρονη επιχείρηση!

Οι ροπαλοφόροι παίρνουν το λεωφορείο, κατεβαίνουν στην στάση της αρεσκείας τους και πηγαίνουν να επιτεθούν στα, κλειστά βεβαίως γιατί πέρα από οι παρακρατικοί είναι και… λιράτοι, γραφεία της Τ.Ο. Περάματος, όπου ξεσπούν την επαναστατική οργή τους σε τοίχους και τζαμαρίες.

Αφότου θεωρούν ότι εκτέλεσαν τις εντολές που πήρανε από το μνημονιακό κατεστημένο, φεύγουν με τα πόδια για να πάρουν και πάλι το λεωφορείο. Οι αστυνομικές δυνάμεις εξακολουθούν να τους ακολουθούν κατά πόδας και περιμένουν να πάρουν τα… παιδιά το λεωφορείο. Ακολούθως και αφότου περιμένουν τον προβλεπόμενο, για Ελλάδα, χρόνο αναμονής στη στάση του λεωφορείου επιβιβάζονται και… πάνε σπίτια τους.

Τα όσα απίστευτα ειπώθηκαν έρχονται σε συνέχεια της ιστορίας που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες στον Πειραιά, όταν οι παρακρατικοί επιτέθηκαν και λήστεψαν τον Συναγωνιστή Μουλιανάκη με την ΕΛ.ΑΣ να ΑΡΝΕΙΤΑΙ να προβεί στις προβλεπόμενες συλλήψεις των παρακρατικών, οι οποίοι είχαν διαπράξει κακούργημα.

Τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι η άνοδος της Χρυσής Αυγής και η απήχηση που γνωρίζει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στον Ελληνικό Λαό έχει φέρει σε φανερή αμηχανία τους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς τους, οι οποίοι σε πλήρη συγχορδία προβαίνουν σε ένα ξεδιάντροπο σχέδιο τρομοκρατίας κατά της Χρυσής Αυγής. Ας γνωρίζουν ότι θα αποτύχουν!

Ένα κίνημα που άντεξε φυλακίσεις, διώξεις, λάσπη και πολιτικές δολοφονίες δεν θα λυγίσει εμπρός σε θρασίμια που συνεργάζονται με σάπιους επίορκους και δέχονται εντολές από τους φονιάδες του Ελληνικού Λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epithesh-apo-ropaloforous-dechthkan-ta-grafeia-ths-t.o.-peramatos-h-astunom#ixzz4sgJV4GnI

Exit mobile version