Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα αποκάλυψη για τον αφγανό δολοφόνο: Είχε βιάσει κι ένα 12χρονο κορίτσι, όταν ήταν 14 ετών!

Νέα αποκάλυψη για τον αφγανό δολοφόνο: Είχε βιάσει κι ένα 12χρονο κορίτσι, όταν ήταν 14 ετών!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το κτήνος από το Αφγανιστάν, το οποίο φαίνεται ότι πραγματοποίησε τα «ανδραγαθήματά» του όχι μόνο στην Ελλάδα και την Γερμανία, αλλά και στην ίδια του την χώρα. Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του Χουσεΐν Χαβάρι, του δολοφόνου της 19χρονης Μαρίας Λαντερμπούργκερ, ο οποίος νωρίτερα είχε επιτεθεί σε φοιτήτρια στην Κέρκυρα αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος χάρη στις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο του Φράιμπουργκ στο οποίο εκδικάζεται η υπόθεση της δολοφονίας της 19χρονης, ο Χαβάρι φέρεται να έχει εξομολογηθεί σε συγκρατούμενό του ότι σε ηλικία 14 ετών βίασε ένα κορίτσι μόλις 12 ετών στην πατρίδα του, το Αφγανιστάν. Στην ίδια δίκη αστυνομικός κατέθεσε ότι ώρες πριν τη δολοφονία ο Χαβάρι είχε προσπαθήσει να «πουλήσει» τον εαυτό του σε άνδρες για σεξ σε μπαρ.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό ο Χαβάρι πλησίασε έναν άνδρα έξω από την τουαλέτα και του είπε να κάνουν σεξ. Όταν, δε, εκείνος αρνήθηκε ο νεαρός δολοφόνος έριξε την τιμή χωρίς, όμως, να πετύχει πάλι το στόχο του. Ένας μπάρμαν, από την πλευρά του, περιέγραψε τον Χαβάρι ως «όχι έναν τυπικό πελάτη» του μπαρ.

Ένα πραγματικό ρεμάλι, το οποίο όμως εκμεταλλευόμενο την παράνοια της «πολιτικής ορθότητας», την μετατροπή του από λαθρομετανάστη σε «πρόσφυγα» και φυσικά τον απίστευτα ανεκδιήγητο νόμο Παρασκευόπουλου, φρόντισε να σκορπίσει όπου μπορούσε τον φόβο, τον πόνο και την θλίψη.

Επαναλαμβάνουμε, ότι εάν το κτήνος αυτό είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας της Γερμανίδας κοπέλας και του τραυματισμού μετά ληστείας της Ελληνίδας, μπορεί ο οποιοσδήποτε να αντιληφθεί ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί που του επέστρεψαν να συνεχίσει την εγκληματική του δράση. Ηθικοί αυτουργοί, όμως, που θα μείνουν στο απυρόβλητο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-apokalupsh-andragathhmatos-tou-afganou-dolofonou.-eiche-biasei-ki-ena-1#ixzz4sgKdumMg

Exit mobile version