Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρεκόρ χαμηλού ποσοστού ανεργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο φέρνει το Brexit

Ρεκόρ χαμηλού ποσοστού ανεργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο φέρνει το Brexit

Με τον δείκτη του ποσοστού ανεργίας να υποχωρεί στην χαμηλότερη τιμή του από το 1975 και με την σοφή στρατηγική απόφαση τη μη απεμπόλησης του εθνικού της νομίσματος, της στερλίνας, το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει έντονα σημεία οικονομικής άνθησης μετά από την ορθή απόφαση του Brexit, με την κυβέρνηση της Theresa May να σέβεται την βούληση του βρετανικού λαού αντίθετα με τις “σκληρές διαπραγματεύσεις” του κατά ιδία δήλωση ψεύτη Τσίπρα.

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2017 ο αγγλικός Τύπος ανέφερε ότι η ανεργία στη Βρετανία έχει υποχωρήσει για το τρίμηνο που έληξε τον περασμένο Ιούλιο στο χαμηλότερο ποσοστό της για τα περασμένα σαράντα δύο χρόνια. Ειδικότερα η ανεργία στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει σταθεροποιηθεί στο 4,3% για αρκετούς συνεχόμενους μήνες, ποσοστό που είναι και το χαμηλότερο από το 1975.

Τα στατιστικά στοιχεία της Eurostat δείχνουν ότι η αγορά εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει εκτιναχθεί στα ύψη με την δημιουργία 379 χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας από την ημερομηνία του δημοψηφίσματος. Συγκεκριμένα η ανεργία στην Βρετανία υπολείπεται κατά πολύ τον μέσο ενδεικτικό ευρωπαϊκό δείκτη EU28, που βρίσκεται στο 7,7% και φυσικά της Ελλάδας των επιβαλλόμενων μνημονίων με ανεργία στο 21,7% (Eurostat). Επιπροσθέτως η Γηραιά Αλβιόνα παρουσιάζει χαμηλό ποσοστό στην ανεργία στους νέους με 11,9%, ενώ ο EU28 είναι στα 16,9% και στην Ελλάδα του Τσίπρα που βάζει το συμφέρον της Ευρώπης πάνω από το συμφέρον της Ελλάδος η ανεργία στους νέους αγγίζει το θλιβερό 44,4%!

Φυσικά πριν το δημοψήφισμα για την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την φανερά γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση υπήρξε οργανωμένη προπαγάνδα υπέρ της παραμονής στην γραφειοκρατία Βρυξελλών με την καταστροφική νομοθεσία υπέρ της λαθρομετανάστευσης. Αναλυτικά υπέρ του bremain υπήρξε συστηματική υποστήριξη από τα φιλοευρωπαϊκά ΜΜΕ και τον προσκείμενο Τύπο. Χαρακτηριστική θέση υπέρ του bremain υπήρξε επίσης και ο “φάκελος της συντέλειας – dossier of doom” του τέως υπουργού οικονομικών George Osborne, που απειλούσε με σημαντική εργασιακή ύφεση απώλειας 820 χιλιάδων θέσεων εργασίας και τεράστια κόστη για την βρετανική οικονομία στην περίπτωση της επικράτησης του brexit.

Τελικά η κυβέρνηση της Theresa May, πριν από λίγες μέρες, την 11η Σεπτεμβρίου, πέρασε τον δεύτερο γύρο διαβουλεύσεων σχετικά με τους κανόνες που θα αντικαταστήσουν όλη την ευρωπαϊκή νομοθεσία προς όφελος του Ηνωμένου Βασιλείου. Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι οι νομοθετικές και πολιτικές πράξεις της βρετανικής κυβέρνησης συνάδουν απόλυτα με την επιθυμία του βρετανικού λαού. Αντιθέτως ο Τσίπρας με τις διαβόητες “σκληρές διαπραγματεύσεις” αγνόησε επιδεικτικά το ξεκάθαρο “ΟΧΙ” του Ελληνικού Λαού και το έκανε ένα πειθήνιο “ΝΑΙ στους τοκογλύφους των Βρυξελλών” ανοίγοντας έτσι την δίοδο για την οικονομική άλωση της Ελλάδος.

Συγκριτικά με το ιστορικό χαμηλό του δείκτη της ανεργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο στην σημερινή Ελλάδα του αριστερού κομμουνιστικού κράτους του ΣΥΡΙΖΑ, που στηρίζεται από τους πατριδοκάπηλους ΑΝΕΛ για να μπορεί να παραμένει γαντζωμένο στην εξουσία, υπάρχει ανεργία που κυμαίνεται πραγματικά γύρω στο 30% βάσει έρευνας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Επιπροσθέτως σε περίπτωση που ένας πολίτης βρεθεί άνεργος λόγω της τεράστιας οικονομικής κρίσης που έχει διαταχθεί από τους διεθνείς τοκογλύφους και έχει επιβληθεί από το ευρωπαϊκό κλεπτοκρατικό τόξο των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ-ΝΔ τότε θα τιμωρείται με δυσβάσταχτους φόρους με το κόλπο των τεκμηρίων διαβίωσης.

Η διαιώνιση των κομμάτων της κλεπτοκρατίας στην διακυβέρνηση της Πατρίδος μας σημαίνει ταυτόσημα και την διαιώνιση των μνημονίων της σκληρής υπερφορολόγησης, λιτότητας, ανεργίας και αυτοκτονιών για οικονομικούς λόγους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/rekor-chamhlou-posostou-anergias-gia-to-hnwmeno-basileio-fernei-to-brexit#ixzz4skmqt6Y1

Exit mobile version