Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Μια μαύρη επέτειος του Ελληνισμού όπου πριν 95 χρόνια ξεριζώθηκε από τις πατρογονικές του εστίες, η καταστροφή της Σμύρνης. Και οι ανείπωτες σφαγές που υπέστησαν οι Έλληνες από τον βάρβαρο και προαιώνιο εχθρό. Αντίθετα με τη ιστορική λήθη την οποια επέβαλαν φιλελεύθεροι και μπολσεβίκοι οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν ξεχνούν τον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας, προσδοκώντας την δικαίωση των χιλιάδων νεκρών και την τιμωρία του βάρβαρου κατακτητή που μολύνει τα ιερά αυτά Ελληνικά χώματα.

Λ.Τ.

Εφημερίδα Documento: «Η ΝΔ φοβάται και διαβλέπει ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής»

Γέμισαν οι παραλίες του Σαρωνικού με πίσσα από το πετρέλαιο που διέρρευσε από το 45 χρονών σαπιοκάραβο το οποίο βυθίστηκε με περίεργο τρόπο και ύστερα από πέντε ολόκληρες ημέρες αποφάσισε ο υπουργός Ναυτιλίας να πραγματοποιήσει αυτοψία μαζί με «αρμόδιους» παράγοντες. Από το Πειραιά μέχρι την Σαλαμίνα και μέχρι την Γλυφάδα γέμισαν πετρέλαιο, δείχνοντας την ανικανότητα αυτού του κράτους να προστατεύσει τους πολίτες και το περιβάλλον από φυσικές και ανθρώπινες καταστροφές. Ανίκανοι και επικίνδυνοι τόσο οι νυν αλλά και οι πρώην κυβερνώντες δείχνουν σε ποια κατάσταση κατάντησαν το κράτος. Είναι επιτακτική ανάγκη να τσακιστούν και να εξαφανιστούν για να σωθεί η Ελλάδα!

Η.Γ.

Ρεπορτάζ ΑΝΤ1 και ΕΡΤ1 από την συνέντευξη του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην 82η ΔΕΘ – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Τον φόβο κα ι τον τρόμο καλλιεργούν τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ στους πολίτες σε σχεδόν καθημερινή βάση, λέγοντας για ελεγκτές οι οποίοι πραγματοποιούν ελέγχους για τη πάταξη της φοροδιαφυγής. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να αποτελειώσουν όποιον ελεύθερο επαγγελματία έχει απομείνει να παλεύει για να πληρώνονται όλοι οι διεφθαρμένοι. Για να ελέγξουν τη λίστα Λαγκάρντ και τις άλλες λίστες των μεγαλοφοροφυγάδων, είναι λίγοι και δεν αδειάζουν, για να εξοντώνουν τους αδύναμους οικονομικά βλέπουμε ότι επαρκούν. Για όσο χρονικό διάστημα κυβερνούν τα ενεργούμενα της ξενοκρατίας οι πλούσιοι θα αυξάνουν τα κέρδη τους και οι ασθενέστεροι οικονομικά θα γίνονται περισσότερο φτωχοί. Χρυσή Αυγή για κοινωνική δικαιοσύνη!

Χ.Μ.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο μάρτυρας κατέθεσε φάκελο… αλλά έλειπαν τα στοιχεία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-15-septembriou-2017#ixzz4sknHQbQF

Exit mobile version