Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μουσουλμανικό κόμμα δημιουργήθηκε στην Σουηδία – Έρχεται και η σειρά της Ελλάδος

Μουσουλμανικό κόμμα δημιουργήθηκε στην Σουηδία - Έρχεται και η σειρά της Ελλάδος

Μια πρώτη εικόνα από το μέλλον (;) της Ευρώπης διαφαίνεται στον ορίζοντα από την είδηση που μας έρχεται και αφορά την Σουηδία. Όπως ανήγγειλαν με μεγάλη ικανοποίηση τα τουρκικά ΜΜΕ, το πρώτο αμιγές μουσουλμανικό κόμμα στην Ευρώπη είναι γεγονός και αυτό συνέβηκε στην Σουηδία, σε μια χώρα που οι μουσουλμάνοι έχουν πλημμυρίσει τα τελευταία χρόνια με όλες τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης.

Όπως αναφέρεται, το μουσουλμανικό κόμμα της Σουηδίας, που πήρε την έγκριση από τις δικαστικές αρχές, ονομάζεται «Yasin Partisi» και η ονομασία αυτή προέρχεται από το τριακοστό έκτο κεφάλαιο του Κορανίου που επιγράφεται με μεγάλη συμβολική σημασία: «Μέκκα».

Εν τω μεταξύ όπως δημοσιεύτηκε, σύμφωνα με τον αμερικανικό Κέντρο Μελετών, «Pew Research Center» το 2010 στην Σουηδία ζούσαν επίσημα 451 χιλιάδες μουσουλμάνοι και μέσα σε λίγα χρόνια προβλέπεται ο αριθμός αυτός να φτάσει περίπου το εκατομμύριο. Οι περισσότεροι από τους μουσουλμάνους προέρχονται από το Αφγανιστάν, την Συρία και από άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής.

Επί του παρόντος, εδώ στην Ελλάδα έχουμε το DEB, το οποίο αυτοχαρακτηρίζεται ως κόμμα (δήθεν) της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης και γι’ αυτό έχει «τοπικό» χαρακτήρα. Το ότι έχει σύνδεση με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και με την Άγκυρα είναι κάτι το οποίο είναι κάτι παραπάνω από εμφανές.

Με την επιχείρηση, όμως, μαζικής νομιμοποίησης χιλιάδων λαθρομεταναστών και «προσφύγων» που ετοιμάζει η «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης (με την συναίνεση βεβαίως και ολοκλήρου του υπόλοιπου «συνταγματικού τόξου»), είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η Τουρκία θα επιδιώξει την δημιουργία ενός ευρύτερου κομματικού μορφώματος, το οποίο θα επιχειρήσει να συσπειρώσει όλους ανεξαιρέτως τους μουσουλμάνους που θα ζουν τότε στην Ελλάδα. Την συνέχεια μπορείτε να την φανταστείτε…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mousoulmaniko-komma-dhmiourghthhke-sthn-souhdia.-erchetai-kai-h-seira-ths-e#ixzz4skooNMDh

Exit mobile version