Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ερημώνει η Πατρίδα μας – Έκλεισε μετά από 100 χρόνια το Δημοτικό Σχολείο Ερεικούσας

Ερημώνει η Πατρίδα μας - Έκλεισε μετά από 100 χρόνια το Δημοτικό Σχολείο Ερεικούσας

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Ερημώνει η Πατρίδα μας

Ξεκίνησε η σχολική χρονιά, με χιλιάδες κενά και τον πρωθυπουργό να πανηγυρίζει ότι τα κατάφερε να αρχίσουν τα σχολεία στην ώρα τους. Βεβαίως, χειρότερη επίδοση μόνο η ΝΔ είχε καταφέρει με τα σχολεία να ξεκινούν χωρίς βιβλία και αργότερα να αποκαλύπτονται ελλείψεις ακόμα και στα προφανή, όπως η θέρμανση των σχολείων.

Η πραγματικότητα του ελληνικού σχολείου είναι ζοφερή. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι με τις ευλογίες της κυβέρνησης θα εισβάλλουν 6.000 λαθρομετανάστες αμφιβόλου ηλικίας και ποιότητας. Ούτε καν το γεγονός ότι στις έδρες θα στέκονται ανίκανοι και παντελώς ακατάλληλοι μαρξιστές καθηγητάδες, που στην ουσία εχθρεύονται τα παιδιά μας και την φυσική – έμφυτη την χαρακτήριζε ο Παλαμάς – προδιάθεση κάθε ανθρώπου για πατριωτισμό.

Το κουδούνι… σίγησε

Το πραγματικό πρόβλημα του ελληνικού σχολείου είναι ότι ο αριθμός των μαθητών ελαττώνεται με ακόμα μεγαλύτερους ρυθμούς από αυτούς με τους οποίους οι ανθέλληνες κυβερνώντες κλείνουν τα σχολεία. Μία σχετική είδηση από την ακριτική Ερεικούσα δεν μπορεί παρά να γεμίζει θλίψη και περισυλλογή όσους αντιλαμβάνονται τα πράγματα με όρους δεκαετιών.

Το πέτρινο μονοθέσιο δημοτικό σχολείο της Ερείκουσας, λοιπόν, ήταν και το μόνο που είχε απομείνει «ζωντανό» στα Διαπόντια Νησιά, τα τελευταία βορειοδυτικά ακρωτήρια της Ελλάδας, καθώς στους Οθωνούς και το Μαθράκι, τα σχολεία έκλεισαν πριν από πολλά χρόνια, λόγω της μετανάστευσης των κατοίκων στο εξωτερικό, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας. Οι δύο από τους τρεις, πέρυσι, μαθητές του σχολείου μετοίκησαν με την οικογένειά τους στην Αθήνα, ενώ ο τρίτος φέτος ακολουθεί τις σπουδές του στο Γυμνάσιο.

Δημογραφικό και αστυφιλία

Κάπως έτσι, άλλη μία ακριτική περιοχή της χώρας καθίσταται περιοχή γερόντων, γεγονός που αναδεικνύει δύο μείζονα προβλήματα της χώρας. Το ένα είναι το δημογραφικό, στο οποίο έχουμε αναφερθεί πολλάκις, παραθέτοντας λύσεις, οικονομικά κίνητρα και – κυρίως – προβάλλοντας την ανάγκη για αλλαγής νοοτροπίας, μακριά από τα όσα μας κληρονόμησε η αμαρτωλή μεταπολίτευση και η ακόμα πιο αμαρτωλή περίοδος των «παχιών αγελάδων» και του κρατικού κορβανά.

Το άλλο πρόβλημα είναι αυτό της αστυφιλίας, της βίαιης και ταχείας μεταφοράς του Ελληνικού πληθυσμού στα αστικά κέντρα. Ένα σχέδιο που σκόπευε στα χαρτιά στην συγκέντρωση των βιομηχανιών και των υπηρεσιών, αλλά στην ουσία αποσκοπούσε στην αποσύνδεση των Ελλήνων από την Ιερή Γη και τις παραδόσεις της. Ο άνθρωπος της πόλης και δη της τσιμεντούπολης είναι αποκομμένος από την Γη, ακουμπάει μόνο άσφαλτο και άρα καθίσταται άπατρις, ενώ δεν μπορεί να δει τον γαλάζιο ουρανό, τον ήλιο, το φεγγάρι και τα άστρα και έτσι καθίσταται άθεος. Συνολικά ένας μαρξιστής ή φιλελεύθερος χωρίς αιτία και χωρίς ιδεολογία, ένα έρμαιο στις ορέξεις των ισχυρών, ένας… ανθρωπάκος.

Δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες. Από τον θάνατο του Ιωάννη Μεταξά, οι πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» έχουν εργαστεί σκληρά και μεθοδικά στην αποδόμηση του Ελληνικού Έθνους. Συνεπώς, μία Εθνικιστική Κυβέρνηση έχει να αντιστρέψει την καταστροφική πορεία δεκαετιών, προσπάθεια που θα απαιτήσει πολύ προσπάθεια και αποφασιστικότητα.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/erhmwnei-h-patrida-mas-ekleise-meta-apo-100-chronia-to-dhmotiko-scholeio-er#ixzz4skozYoe2

Exit mobile version