Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σύντομα και στην Ελλάδα: Στην Αυστρία είναι περισσότεροι οι μουσουλμάνοι μαθητές – Εκφράζονται φόβοι για ριζοσπαστικοποίηση των δασκάλων!

Σύντομα και στην Ελλάδα: Στην Αυστρία είναι περισσότεροι οι μουσουλμάνοι μαθητές - Εκφράζονται φόβοι για ριζοσπαστικοποίηση των δασκάλων!

Ως γνωστόν, η Ελλάδα ακολουθεί σε εξελίξεις την υπόλοιπη Ευρώπη, γεγονός λογικό από τη στιγμή που εδώ και δεκαετίες ακολουθεί τις πολιτικές επιλογές της Ευρώπης και ιδιαίτερα από την αυγή της νέας χιλιετίας εξαρτάται με κάθε τρόπο από την Ευρώπη.

Έτσι, η παρακάτω είδηση αποτελεί ουσιαστικά προμήνυμα για το τι θα επακολουθήσει αν συνεχίσει την χώρα να την κυβερνά το «συνταγματικό τόξο» με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, που χειροκροτούν όλοι, πλην πάντα της Χρυσής Αυγής.

Στην Αυστρία, λοιπόν, οι Μουσουλμάνοι μαθητές που φοιτούν σε δημόσια σχολεία της Βιέννης ξεπέρασαν σε αριθμό τους Καθολικούς. Σύμφωνα με την εφημερίδα Kurier οι καθολικοί μαθητές των δημοτικών και των γυμνασίων της αυστριακής πρωτεύουσας είναι 30.000 ενώ οι μουσουλμάνοι 32.000. Στην τρίτη θέση βρίσκονται όσοι δηλώνουν άθεοι και στην τέταρτη οι Σέρβοι Ορθόδοξοι με 10.000.

Και ενώ έχουν ήδη αρχίσει οι σκέψεις για κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών (εδώ είμαστε πρωτοπόροι με Φίλη, Γαβρόγλου και άλλους φαιδρούς) οι αρχές κάνουν δεύτερες σκέψεις με λόγο την αυξανόμενη ριζοσπαστικοποίηση διδασκάλων του Ισλάμ στη Βιέννη, το 21% των οποίων αντιτίθενται ανοικτά στο δημοκρατικό πολίτευμα και το 27% κατά της προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Κοινώς, οι μουσουλμάνοι πλέον έχουν καταλάβει τα αυστριακά σχολεία και πλέον ορίζουν την ατζέντα μέσα ακόμα και στα σχολεία, όπου γίνεται ευθέως λόγος για τζιχαντιστές δασκάλους. Βέβαια και εδώ πρωτοπόροι είμαστε καθώς έχουμε ήδη μαρξιστές καθηγητές που μισούν τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδας και τους μαθητές που έχουν Έλληνες γονείς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/deite-ti-tha-sumbei-se-liga-chronia-sthn-ellada-austria-perissoteroi-oi-mou#ixzz4skpkPSQJ

Exit mobile version