Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Σαχινίδης: Δεν μπορεί να υπάρξει φιλία με τους σφαγείς του Μικρασιατικού Ελληνισμού! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Βουλευτής Πέλλας της Χρυσής Αυγής μίλησε στην ειδική συνεδρίαση της Βουλής για την ημέρα Εθνικής Μνήμης της καταστροφής του Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Ο Συναγωνιστής Σαχινίδης σημείωσε αρχικά πως περισσεύει η υποκρισία στους πολιτικάντηδες του “συνταγματικού τόξου” που από την μια τιμούν τα εκατομμύρια θύματα του Μικρασιατικού Ελληνισμού από τις βάρβαρες ορδές των τούρκων και από την άλλη κάνουν λόγο για “ελληνοτουρκική φιλία”.

Στην συνέχεια ο Γιάννης Σαχινίδης εξιστόρησε με ντοκουμέντα πως με μπροστάρη τον σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ υλοποιήθηκε το οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης και εκδίωξης του Ελληνισμού από την Μικρά Ασία.

Τέλος, κατήγγειλε πως ο τούρκος πρόξενος ζήτησε το 2019 η Τουρκία να είναι τιμώμενη χώρα στην ΔΕΘ, την χρονιά δηλαδή που θα συμπληρώνονται 100 χρόνια από την έναρξη εκδίωξης και εξόντωσης του Μικρασιατικού Ελληνισμού. Αν γίνει αυτό, θα είναι ακόμα μια πράξη προδοσίας και ραγιαδισμού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-sachinidhs-den-mporei-na-uparjei-filia-me-tous-sfageis-tou-mikrasiatikou#ixzz4skqqvxPt

Exit mobile version