Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταγγελία: Αλβανική εταιρεία μεταφοράς προσωπικού της ΔΕΗ θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των εργαζομένων

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε η συνδικαλιστική παράταξη «Δύναμη Εργαζομένων ΔΕΗ» σχετικά με αλβανική (!) εταιρία που διαθέτει οχήματα μεταφοράς για το προσωπικό της ΔΕΗ σε ενεργειακό κέντρο παραγωγής 1500 MW.

H συγκεκριμένη εταιρία αφού υπέγραψε σύμβαση με ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ για την μεταφορά του προσωπικού, δεν φρόντισε έπειτα να τηρήσει τις υποχρεώσεις της στο ακέραιο και ενδεικτικά αναφέρουμε τα εξής:

Άκρως επικίνδυνη οδήγηση, συχνή παραβίαση ερυθρών σηματοδοτών, υπερβολική ταχύτητα, επικίνδυνες προσπεράσεις, παραλίγο τραυματισμός πεζών, κυκλοφορία στην αριστερή λωρίδα κλπ.

Σημειωτέον πως όλα τα ανωτέρω εξακολουθούν να συμβαίνουν την στιγμή που έχουν δοθεί επανειλημμένα  κλήσεις στους οδηγούς της αλβανικής εταιρίας μεταφοράς, ενώ παράλληλα έχουν γίνει οι αντίστοιχες συστάσεις στην ίδια την εταιρία.

Εύλογη λοιπόν η απορία μας πώς εξακολουθεί η διοίκηση της ΔΕΗ να συνεργάζεται με εταιρία που υιοθετεί τέτοιες απαράδεκτες και επικίνδυνες συμπεριφορές…

Καταγγέλλουμε όσους αρμόδιους εξακολουθούν να ανέχονται τέτοια νοσηρά φαινόμενα και δηλώνουμε για πολλοστή φορά πως θα είμαστε ολόψυχα στο πλευρό των Ελλήνων εργαζομένων για την προάσπιση της εργασιακής ασφάλειας και των κεκτημένων δικαιωμάτων τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anakoinwsh-ths-sundikalistikhs-paratajhs-dunamh-ergazomenwn-deh#ixzz4spM5lmR8

Exit mobile version