Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι δικές μας Θερμοπύλες

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι δικές μας Θερμοπύλες

Αποσπάσματα από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στην Τελετή Τιμής και Μνήμης για την Μάχη των Θερμοπυλών

«Χαιρετίζω όλους εσάς σήμερα, που έχετε την Τιμή να ευρίσκεστε στον Ιερό αυτό χώρο, όπου γράφτηκε μία από τις πλέον χρυσές σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας, η Μάχη των Θερμοπυλών. Σήμερα 9 Σεπτεμβρίου που γίνεται εδώ αυτή η περίλαμπρη εκδήλωση, κάποιες εκατοντάδες χιλιόμετρα βορειότερα, ο πρωθυπουργός των αριστερών μνημονίων, ο Τσίπρας, πανηγυρίζει. Γιατί πανηγυρίζει; Για τα μνημόνια. Γιατί παρέδωσε Γη και Ύδωρ στους βαρβάρους, στους ξένους δανειστές. Με τι κουράγιο θα μπορούσαν όλοι αυτοί οι ξενόδουλοι να τιμήσουν τον Λεωνίδα και τους γενναίους του;

Η απάντησή μας, λοιπόν, στους πανηγυρισμούς του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη είναι ότι υπάρχουν σ’ αυτή τη γη ακόμη Έλληνες όπου δεν παραδίδουν Γη και Ύδωρ. Είστε εσείς, αγαπημένοι μου Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες.»

Στον καιρό των Μηδισάντων

«Τιμούμε σήμερα τις Θερμοπύλες και ο νους μας ας πάει στα εθνικά θέματα, που το ένα μετά το άλλο ευρίσκονται σε χειρότερη μοίρα. Στο Αιγαίο οι Τούρκοι παραβιάζουν την εθνική μας κυριαρχία και το μόνο που ακούμε από το κράτος των Αθηνών είναι άδεια λόγια. Ας μάθουν λοιπόν, ότι από εκείνο το βράδυ του Ιανουαρίου του 1996, όταν έβαψαν με το αίμα των γενναίων μας γκρίζο το Αιγαίο ότι υπάρχει μία φλόγα που σιγοκαίει στην Ελλάδα ενάντια σε κάθε προδότη. Το Αιγαίο ήταν, είναι και θα μείνει ελληνικό. Την ίδια στιγμή, θέλουν να μεταβάλλουν την Κύπρο μας σε μια Συνομοσπονδία.

Η Χρυσή Αυγή στέκει αντίθετη σε όλους αυτούς τους προδότες που θέλουν να φέρουν ένα νέο σχέδιο Ανάν και θέλει ενιαίο και κυρίαρχο κράτος την Κύπρο μας. Πέρα από αυτά, έχουμε το ζήτημα της Μακεδονίας, όπου η προδοσία έχει φανεί ήδη στον ορίζοντα. Ήδη, το χρόνο που πέρασε, το καλοκαίρι που πέρασε, σε πολλά χωριά της Μακεδονίας μας γινόντουσαν πανηγύρια στη σλάβικη γλώσσα και κανείς δεν είπε λέξη. Ας μάθουν λοιπόν, που υπάρχουν κάποιοι σ’ αυτή τη χώρα, παρ’ όλη τη πλύση εγκεφάλου, παρ’ όλη τη μαζική προπαγάνδα την αντεθνική που γίνεται, που αντιστέκονται ακόμα και δεν έχουν σκοπό να πουλήσουν ούτε ένα χιλιοστό απ’ αυτή τη πατρίδα. Και αυτό δεν αφορά μόνο τη Μακεδονία μας, αφορά και την Θράκη, όπου οργιάζει η τούρκικη προπαγάνδα και γιορτάζουν κάθε 19 Μαΐου κάποιοι πράκτορες της Άγκυρας την έλευση του Κεμάλ Ατατούρκ στον Πόντο, εκεί όπου σφαγιάσθηκε ο ελληνισμός, εκεί όπου πραγματικά έγινε μία γενοκτονία εις βάρος των αδερφών μας.

Ένα αιμάτινο ποτάμι. Μαραθώνας και ύστερα οι Θερμοπύλες, η Σαλαμίνα και οι Πλαταιές και μετά νέες Θερμοπύλες, εκεί στη Μάχη του Ματζικέρτ, στη Πύλη του Ρωμανού, στο Αφιόν Καραχισάρ, στο Μεσολόγγι, στην Ελλάδα της Πίνδου και του στρατοπέδου ΕΛΔΥΚ. Η Ελλάδα είναι ακόμη ζωντανή παρ’ όλη την ξενοκρατία, παρ ‘ όλους τους προδότες που εξουσιάζουν τη χώρα μας. Και δεν είναι αυτή η μοναδική τελετή Τιμής των μεγάλων στιγμών της ελληνικής ιστορίας που τιμά εδώ και δεκαετίες η Χρυσή Αυγή. Η λατρεία των προγόνων είναι για μας Πίστη χαλύβδινη. Θεωρούμε χρέος μας να τους τιμούμε και θα το κάνουμε όσο υπάρχουμε, όσο αναπνέουμε, όσο η καρδιά μας χτυπάει ελληνικά. Τιμάμε τους νεκρούς των Θερμοπυλών, τους στρατιωτικούς των Ιμίων, τον Σολωμό Σολωμού και τον Τάσο Ισαάκ. Όσο για μας τους Χρυσαυγίτες, έχουμε και εμείς τις δικές μας Θερμοπύλες. Εκεί, σε ένα προάστιο των Αθηνών στο Νέο Ηράκλειο, στη λεωφόρο Ηρακλείου, όπου δυο λεβέντες έδωσαν τη δική τους μάχη, έδωσαν τις δικές τους Θερμοπύλες, είναι ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης που δεν τους ξεχνάμε.»

Μέσα στη θύελλα της παρακμής: Φυλάμε Θερμοπύλες!

«Και η τιμή αυτή σήμερα στην εποχή του ραγιαδισμού έχει άλλες διαστάσεις, παίρνει άλλη μορφή. Αγαπούσανε τη ζωή τους και οι 300 του Λεωνίδα και οι 700 Θεσπιείς που έχυσαν το αίμα τους. Ό,τι συμβαίνει, όμως, σε αυτή τη χώρα τα τελευταία χρόνια είναι πέρα για πέρα αντίθετο με τις Αξίες και τα Ιδανικά του Μεγάλους μας Έθνους. Και ακούγεται παράδοξο-κυριολεκτικά-να θέλουνε κάποιοι στην Ελλάδα των μνημονίων, στην Ελλάδα του αντιρατσισμού, στην Ελλάδα που διαγράφει με τους διάφορους Γαβρόγλου την Ιστορία της, να θέλουνε κάποιοι να τιμήσουνε τη μνήμη των μεγάλων Νεκρών της μάχης των Θερμοπυλών. Έβαλαν ένα μεγάλο “delete” στην Ιστορία μας. Έκαναν λάθος. Υπάρχετε εσείς, υπάρχουμε όλοι εμείς, δεν θα τους αφήσουμε να επιβάλουνε τη λήθη στην Ιστορία μας.

Τριάντα σχεδόν χρόνια η Χρυσή Αυγή τιμά με συνέπεια τη μεγάλη Θυσία των Θερμοπυλών. Στα τριάντα αυτά χρόνια είχα την τιμή να είμαι παρών όλα τα χρόνια εκτός από δύο, το 2014 όπου κάποιοι φρόντισαν να είμαι σε ένα κελί των φυλακών Κορυδαλλού και απέστειλα ένα μήνυμα εδώ λέγοντας ότι και εμείς από τα κελιά του Κορυδαλλού φυλάμε Θερμοπύλες και το μήνυμα αυτό κατέληγε μάλιστα με τα λόγια: «Και όλοι εσείς από τη θέση που βρίσκεστε και όλοι εμείς από τα κελιά της τιμής στα οποία βρισκόμαστε, φυλάμε μικρές Θερμοπύλες και να γνωρίζετε ότι θα τις φυλάμε μέχρι του τέλους.» Είμαι υπερήφανος, τέσσερα χρόνια μετά που βρίσκομαι εδώ και αποδεικνύω ότι οι φυλακές τους δεν στάθηκαν ικανές για να μας σταματήσουνε, να σταματήσουμε να τιμάμε τις Θερμοπύλες.

Φιλελεύθεροι και μαρξιστές εθνοπροδότες, εκείνο το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2013 όταν μας περιέφεραν με τις αλυσίδες στα χέρια στα κανάλια δεν πίστευαν ότι θα αντέξουμε. Και, όμως, αντέξαμε και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι η σημερινή συγκέντρωση. Εικοσιπέντε ολόκληροι αιώνες πέρασαν και από τις μεγάλες εκείνες στιγμές της μεγαλύτερης δόξας όλων των εποχών, της Δόξας των Νεκρών των Θερμοπυλών και φτάσαμε στη σημερινή εποχή, μία εποχή από την οποία δεν λείπουνε Μηδίσαντες και Εφιάλτες αλλά λείπουνε δυστυχώς οι Θερμοπύλες, λείπουνε τραγικά οι Λακεδαιμόνιοι, οι Θεσπιείς. Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες ας γίνετε εσείς οι Λακεδαιμόνιοι και Θεσπιείς που θα δώσετε τη μάχη των Θερμοπυλών και των Πλαταιών για να ξαναζήσει και πάλι η Ελλάδα.

Όσο για αυτούς τους ανθέλληνες που θέλουνε να διαγράψουνε την ιστορική μας μνήμη ας γνωρίζουνε ότι θα αποτελέσουνε μία θλιβερή παρένθεση της Μεγάλης μας Ιστορίας που περιμένει στο διάβα των αιώνων τη συνέχεια της. Και η συνέχεια της δεν μπορεί να έρθει παρά μόνο μέσα από μία νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Καθένας από εσάς, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, υπερήφανοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, ο καθένας από εσάς, έχει χρέος να φυλάξει τις δικές του Θερμοπύλες, στη γειτονιά του, στην πόλη του, στο χωριό του. Σήμερα, ενάντια στη σαπίλα της διαφθοράς που επικρατεί, ενάντια στην παρακμή τιμούμε εμείς τους Γενναίους των Θερμοπυλών υποσχόμενοι ότι θα φυλάξουμε τις δικές μας Θερμοπύλες».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-oi-dikes-mas-thermopules#ixzz4sqMXX8Jb

Exit mobile version