Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Αντιφασιστικά» συλλ-αλητήρια: Επίσημος διοργανωτής ο Σύριζα!

«Αντιφασιστικά» συλλ-αλητήρια: Επίσημος διοργανωτής ο Σύριζα!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Για να μην υπάρχουν αυταπάτες για το ποιος οργανώνει το σημερινό και το αυριανό συλλ-αλητήριο κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, οι μερκελιστές του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβαν δημοσίως την ευθύνη!

Κατ’ αρχάς, με ανακοίνωση του διαβόητου Τμήματος Δικαιωμάτων (κόκκινων τρομοκρατών και λοιπών κακοποιών στοιχείων) του ΣΥΡΙΖΑ, που εμμέσως πλην σαφώς καλεί σε βιαιοπραγίες στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος:

«Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε μαζική συμμετοχή στις αντιφασιστικές πορείες και συγκεντρώσεις, το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα και τη Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη στο σημείο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Το Σάββατο, για να υποδειχθούν για μία ακόμη φορά τα υποτιθέμενα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ως αυτό που πραγματικά είναι· ως χώρος δηλαδή προετοιμασίας και υπόθαλψης των εγκληματικών της πράξεων… Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα, είναι εγκληματική συμμορία».

Και κατά δεύτερον, με το κάλεσμα προς παρακρατικούς που απηύθυναν διάφορες «προσωπικότητες»

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antifasistika-sull-alhthria-epishmos-diorganwths-o-suriza#ixzz4srhLKuHX

Exit mobile version