Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Από την εποχή που δια μέσου του χρήματος κατάφερε μια συγκεκριμένη ελίτ να γίνει κυρίαρχη στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, οι ανισότητες πολλαπλασιάστηκαν με γεωμετρική πρόοδο. Καταφέρνουν παρασκηνιακά να κινούν τα νήματα, χρηματοδοτώντας κόμματα, τα οποία εφαρμόζουν κατά γράμμα τις προσταγές τους. Έτσι στην περίπτωση που οι μάζες αντιληφθούν την συμπαιγνία που υφίστανται, άμεσα οι επικυρίαρχοι, ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις με δεξιό ή αριστερό πρόσημο οι οποίες εφαρμόζουν την ίδια πολιτική. Αυτό βλέπουμε να γίνεται στην Πατρίδα μας περισσότερο έντονο από το 2010 και μετά που η ξενοκρατία επέβαλε τα μνημόνια. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Το μοναδικό Κίνημα που αντιστεκόταν στη δουλεία των τόκων και τη λαθρομετανάστευση, την Χρυσή Αυγή όταν έγινε αντιληπτό ότι δεν μπορούν να την ελέγξουν, πραγματοποίησαν πρωτοφανείς διώξεις με δολοφονίες και φυλακίσεις τόσο του Αρχηγού της αλλά βουλευτών και στελεχών με σκοπό να αντιστρέψουν την ανοδική της πορεία και το δικό τους τέλος. Ευτυχώς για την πατρίδα μας η Χρυσή Αυγή άντεξε και αντέχει και είναι η μοναδική ελπίδα για την Ελλάδα!

Κώστας

Μνημειώδες αυτογκόλ Μητσοτάκη: Ευχήθηκε… καλή ευρωπαϊκή πορεία στον αποκλεισμένο ΠΑΟΚ! ΒΙΝΤΕΟ

Θετικό βήμα θα είναι όταν, προσωπικά και ρεαλιστικά, πλέον ο καθένας μας παραιτηθεί από τις ψευδαισθήσεις και πάψει να πιστεύει σε κάθε αδίστακτο αποτυχημένο θλιβερό ον που του υπόσχεται τα καλύτερα με σκοπό την αρπαγή της ψήφου του. Αυτές οι αποφύσεις που κυβερνούν τον τόπο χρόνια τώρα πρέπει να πάψουν να ταλαιπωρούν αυτή την πατρίδα και να πάνε εκεί που ανήκουν. Στον πολιτικό απόπατο της ιστορίας! Αποτελούν καταστροφή, κατάντια και ντροπή για κάθε Έλληνα πολίτη. Μας δηλητηριάζουν καθημερινά και απροκάλυπτα, υποβιβάζοντας την νοημοσύνη μας. Δεν μπορεί πλέον να παρακολουθούν οι Έλληνες την καταστροφή τους, σαν απλοί παρατηρητές χωρίς την ανάλογη αντίδραση.

Μ.Β.

Η μαντήλα επεκτείνεται και στον χώρο της μόδας

Πρόκληση αποτελεί η δογματική διδασκαλία του ισλάμ στους Έλληνες μαθητές των σχολείων. Μιας θρησκείας που η πατρίδα μας έχει πληρώσει βαρύτατο φόρο αίματος στη διάρκεια της τουρκοκρατίας. Το αρμόδιο υπουργείο καταχρηστικά πλέον ονομάζεται παιδείας μιας που στην ουσία προσηλυτίζει τα ελληνόπουλα στον ισλαμισμό. Ήδη μεμονωμένες φωνές γονιών αντιστέκονται σε αυτή την αθλιότητα. Μόνη ελπίδα για να υπάρχουν Έλληνες και στο μέλλον είναι η Χρυσή Αυγή.

Λ.Κ.

Το ΔΝΤ δείχνει τον δρόμο για νέα μνημονιακά μέτρα και το 2018

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-17-septembriou-2017#ixzz4svD4RbeW

Exit mobile version