Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Οργιάζουν οι “επιστήμονες” μπολσεβίκοι του ΚΚΕ. Διαβάστε τι γράφει ο “κ”. Νίκος Μόττας (υποψήφιος διδάκτωρ και γνωστός προπαγανδιστής του Περισσού) για την Σφαγή αθώων Ελλήνων στο Μελιγαλά: Φυσικά ο εν λόγω κομμουνιστής (που σε λίγα χρόνια ίσως διδάσκει στα Πανεπιστήμια μας) έχει γράψει ύμνους για τον Στάλιν, τον Ζαχαριάδη και άλλους φονιάδες. Δείτε τι γράφει για το ΈΓΚΛΗΜΑ των συμμοριτών στο Μελιγαλά: «Αντίθετα με όσα ισχυρίζονται οι σοβαροφανείς ιστορικοί του «νέου κύματος» αλλά και οι πολιτικοί απόγονοι των ταγματασφαλιτών, οι χρυσαυγίτες, τα γεγονότα του Μελιγαλά δεν ήταν ούτε τυφλή πράξη εκδίκησης εκ μέρους του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ούτε ασφαλώς δείγμα «κόκκινης τρομοκρατίας». Ήταν μια μάχη με ταξικά χαρακτηριστικά, στο πλαίσιο του πολέμου, μεταξύ των δυνάμεων της λεύτερης Ελλάδας και των μαντρόσκυλων της αστικής τάξης. Με δύο λόγια, στο Μελιγαλά, οι φονιάδες, οι βιαστές, οι συνεργάτες των κατακτητών, οι Ταγματασφαλίτες (και Ταγματαλήτες) πληρώθηκαν όπως τους άξιζε. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.” Οι τάφοι των ανήλικων παιδιών στο τόπο θυσίας, δείχνουν  την εγκληματική φύση των κομμουνιστών τόσο των αυτουργών του εγκλήματος, όπως και των σημερινών τους πολιτικών απογόνων για να θυμίζει στις νεότερες γενιές ότι η αριστερά δεν έχει ιστορία αλλά ποινικό μητρώο. Μπράβο στη Χρυσή Αυγή που θυμίζει στους Έλληνες τα εγκλήματα του ΚΚΕ αυτών που αγωνίζονταν ώστε η Ελλάδα να φτάνει λίγο πιο κάτω από τον Όλυμπο.

Μάκης Ραφήνα

Το χρονικό της μεγάλης Σφαγής του Μελιγαλά

Είναι μεγάλη ντροπή το κατώτατο εγγυημένο εισόδημα αλληλεγγύης να δίνεται από την βρώμικη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στους ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Πουθενά δεν υπάρχει πιο άθλια κυβέρνηση από αυτήν, που να σκέφτηκε κάτι τέτοιο. Ο παράνομος μετανάστης δεν δικαιούται τίποτα, απλά γιατί είναι παράνομος. Η μόνη υπηρεσία ενός σοβαρού κράτους προς αυτόν, είναι να τον γυρίσει πίσω από εκεί που ήρθε, να τον απελάσει. Ούτε επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης, ούτε χρήματα, ούτε κοινωνικό μέρισμα που λέει ο προδότης Τσίπρας, ούτε τίποτα. Αυτά αφορούν μόνο τους Έλληνες άνεργους πολίτες. Κοινή γραμμή και των αλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης σε αυτό το θέμα. Κουβέντα δεν λέει ο Μητσοτάκης για το σοβαρό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Το ίδιο και η Γεννηματά και ο Καμίνης. Και μια και αναφέρθηκα στους δυο τελευταίους να τους επισημάνω ότι όπως και να λέγεται ο νέος φορέας της βρώμικης κεντροαριστεράς, όσες δυνάμεις και να μαζέψει, θα υπολείπεται κατά πολύ της τρίτης και αύριο δεύτερης Χρυσής Αυγής.

Με Τιμή Μαρίνα Π.
Οικονομολόγος, Αθήνα

ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ: Τροπολογία για νομιμοποίηση των τουρκοσυλλόγων φέρνει η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ

Το Bangladesh κλείνει τα σύνορα του και επιβάλλει περιορισμούς – απαγόρευση μετακίνησης εισδοχής σε αυτό των γειτόνων του  μουσουλμάνων Rodyiya που διωχνει το Myanmar. Αντίθετα στην Ελλάδα έχουμε πλημμυρίσει από χιλιάδες αλλόθρησκους εχθρούς στην κυριολεξία εισβολείς μεταξύ των οποίων παρά πολύ από το Μπαγκλαντές και μάλιστα τους προσκαλούμε τους καλοδεχόμαστε και τους παρέχουμε τροφή , στέγαση επιδόματα, εκπαίδευση σε συνθήκες οικονομικής καταστροφής, με Έλληνες εξαθλιωμένους από την υπερφορολόγηση των μνημονίων. Σκηνικό το οποίο χρήζει ψυχιατρικής ερμηνείας. Ευτυχώς η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να αντιστέκεται και να αποτελεί ελπίδα πολλών Ελλήνων.

Γ. Τ.

Ιδού οι “πρόσφυγες” που είχαν ρημάξει τους λουόμενους της Αττικής – Σύντομα θα τους ξαναδείτε έξω!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-18-septembriou-2017#ixzz4t2XBfebo

Exit mobile version