Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πόσο θα μας κοστίσουν οι εκλογές του ΠαΣοΚ;

Πόσο θα μας κοστίσουν οι εκλογές του ΠαΣοΚ;

Μην μας παρεξηγείτε, δεν γινόμαστε αδιάκριτοι, ούτε εισερχόμαστε σε κάποιο εσωκομματικό ζήτημα του ΠαΣοΚ, χωρίς να μας αφορά. Το πόσο θα κοστίσουν οι εκλογές του ΠαΣοΚ είναι ένα ζήτημα που αφορά τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα, γιατί πολύ απλά αυτοί θα πληρώσουν τα σπασμένα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ οι διπλές εκλογές του ΠαΣοΚ θα κοστίσουν γύρω στο… 1 εκατομμύριο ευρώ. Για να βγει το κόστος των εκλογών θα πρέπει να ψηφίσουν πάνω από 250.000 ζόμπι του Τσοχατζοπούλειου σοσιαλισμού.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν πρόκειται να συμβεί (εκτός κι αν τρέξει πάλι η νουδούλα να σώσει το ΠαΣοΚ, διατάσσοντας τους ψηφοφόρους της να πάνε να στηθούν με τα πασόκια στις κάλπες) και έτσι ο νέος αρχηγός του ΠαΣοΚ θα αναλάβει ένα χρέος ακόμα μεγαλύτερο από τα εκατοντάδες εκατομμύρια που χρωστάει το συγκεκριμένο απόκομμα, χώρια τις μίζες.

Ασφαλώς, ουδείς εκ των υποψηφίων έχει αναφερθεί σε αυτό το ζήτημα, πόσω μάλλον στα υπέρογκα χρέη του ΠαΣοΚ. Ελπίζουν μήπως ότι θα διαγραφούν τα χρέη τους με την αλλαγή επωνυμίας; Ας γνωρίζουν ότι τα χρέη τους δεν διαγράφονται και εν τέλει θα κληθούν να τα πληρώσουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/poso-tha-mas-kostisoun-oi-ekloges-tou-pasok#ixzz4t2ZwRzM5

Exit mobile version