Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τον εκπρόσωπο του Γιούνκερ θέλει να κατεβάσει για δήμαρχο η ΝΔ!

Τον εκπρόσωπο του Γιούνκερ θέλει να κατεβάσει για δήμαρχο η ΝΔ!

Είναι ολοφάνερο ότι η ΝΔ «ζηλεύει» για τον … έρωτα που έχουν οι διεθνείς τοκογλύφοι για τον ΣΥΡΙΖΑ, μιας και ο τελευταίος είναι κάτι παραπάνω από εξυπηρετικός σ΄ όλες τις απαιτήσεις τους, και γι΄αυτό προσπαθεί να δείξει ότι είναι κι αυτή, ανά πάσα στιγμή, διαθέσιμη για τις εκπληρώσεις των οποιοδήποτε επιθυμιών τους.

Μια τέτοια εκδήλωση εθελοδουλείας φαίνεται ότι περιλαμβάνεται και στις σκέψεις της για την υποψηφιότητα στον Δήμο Θεσσαλονίκης στις Δημοτικές εκλογές του 2019, καθώς στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” (που δείχνει να γνωρίζει καλά τις εσωτερικές διεργασίες της ΝΔ) σε κείμενο με τίτλο «Για δήμαρχος ο εκπρόσωπος του Γιούνκερ», διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Άρωμα Ευρώπης περιέχει και μια άλλη πρόταση που ακούγεται έντονα και αφορά τον Μαργαρίτη Σχοινά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν θεωρείται από πολλούς ως ιδανική λύση για τη νέα εικόνα που θέλει να περάσει η Ν.Δ.  του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ και ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει αποκλείσει μια πολιτική ενασχόληση με τη Θεσσαλονίκη. Από την Κασσάνδρα Χαλκιδικής έφτασε μέχρι τις Βρυξέλλες, για να γίνει ο πρώτος Έλληνας εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι παρά τον κοσμοπολίτικο αέρα του και τη μεγάλη ευκολία στο να εναλλάσσει τον λόγο του από ελληνικά σε ισπανικά, αγγλικά και γαλλικά, δεν θα πει όχι σε μια πρόταση από την ηγεσία του κόμματος για να υπηρετήσει την ιδιαίτερη του πατρίδα».

Εάν για κάτι είναι που έχει γίνει γνωστός ο Σχοινάς, σίγουρα αφορά το ότι αποτελεί αυτό που λέμε «his master’s voice» των διεθνών τοκογλύφων. Είναι αυτός που αναγγέλλει από μικροφώνου το τι μέλλει γενέσθαι για την Πατρίδα και τον Λαό σε σχέση με τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις των δανειστών.

Και όμως, στη ΝΔ το σκέπτονται σοβαρά να το κατεβάσουν ως υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ενώ στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι μπορεί να συμπεριλαμβανόταν στην λίστα των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος σε μια από τις δυο εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλονίκης. Θεωρούν στη ΝΔ, άραγε, ότι με αυτόν τον τρόπο θα δώσουν το σχετικό μήνυμα εκεί που πρέπει, ότι δηλαδή θα είναι πιο υπάκουοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, αν και όταν έρθει η ώρα τους να αναλάβουν εκ νέου τα ηνία της μνημονιακής εξουσίας;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ton-ekproswpo-tou-giounker-thelei-na-katebasei-gia-dhmarcho-h-nd#ixzz4t2aAhy4l

Exit mobile version