Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρεις και ο κούκος στις εξορμήσεις βουλευτών της ΝΔ σε γειτονικούς νομούς της Θεσσαλονίκης

Τρεις και ο κούκος στις εξορμήσεις βουλευτών της ΝΔ σε γειτονικούς νομούς της Θεσσαλονίκης

Το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολιτικό «παλτό» (και συμπεριφέρεται ως τέτοιο) είναι κάτι το οποίο μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε που δεν έχει τσίμπλες στα μάτια.

Όταν, μάλιστα, κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται και από ημερήσια εφημερίδα φίλα προσκείμενη στη ΝΔ, τότε αντιλαμβάνεται κανείς το πρόβλημα αποδοχής τόσο του συγκεκριμένου κόμματος όσο και του νυν αρχηγού του. «Δεν έδειχναν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που έκαναν εξορμήσεις σε γειτονικούς νομούς της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον σχεδιασμό Αυγενάκη. Στις ομιλίες του παρίσταντο από 30-50 άτομα ανά περιοχή. Όποιος είχε 100 έκανε πάρτι», διαβάζουμε χαρακτηριστικά.

Και όλα αυτά για ένα κόμμα που υποτίθεται πως βρίσκεται στα πρόθυρα της εξουσίας, αλλά το οποίο φαίνεται  ότι δεν έχει την απαιτούμενη  ανταπόκριση στον κόσμο με αποτέλεσμα οι ομιλίες των βουλευτών του να θυμίζουν έντονα τη ρήση «αραιά – αραιά, να φαινόμαστε καμιά σαρανταριά»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/treis-kai-o-koukos-stis-ejormhseis-bouleutwn-ths-nd-se-geitonikous-nomous-t#ixzz4t2avmhag

Exit mobile version