Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυβερνητικός υπουργός “αδειάζει” Τσίπρα: Τέρμα η προστασία της πρώτης κατοικίας

Κυβερνητικός υπουργός “αδειάζει” Τσίπρα: Τέρμα η προστασία της πρώτης κατοικίας

Μπορεί ο Τσίπρας, ψευδόμενος για πολλοστή φορά, να είπε στην ομιλία του στην ΔΕΘ, ότι: «Φροντίσαμε, παρά τις ισχυρές πιέσεις, να διασφαλίσουμε την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Με την επέκταση της εφαρμογής του νόμου Κατσέλη και την νέα ρύθμιση που έρχεται και θα παρατείνει την ισχύ του και μετά το τέλος του τρέχοντος έτους. Είναι δίκαιο και έγινε πράξη», αλλά φρόντισε να τον «αδειάσει» ο ίδιος υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος μιλώντας στην Βουλή είπε ότι: «Διαπραγματευόμαστε την παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας κατά τον νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά».

Είναι εμφανές ότι από το «Φροντίσαμε» του Τσίπρα μέχρι το «Διαπραγματευόμαστε» του Παπαδημητρίου, η απόσταση είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη. Και έχοντας ως κριτήριο τις μέχρι τώρα «επιτυχίες» της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης, η οποία φρόντισε να εξυπηρετήσει όλες τις απαιτήσεις (ακόμη και τις πιο ακραίες) των διεθνών τοκογλύφων, είναι ολοφάνερο ότι και η προστασία της πρώτης κατοικίας «θα πάει περίπατο» κι αυτή, μαζί με όλες τις άλλες (ψευδού περιεχόμενου, όπως αποδείχθηκε) προεκλογικές αποστάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Βάσει ξένου τοκογλυφικού σχεδίου υποχρεωτικά σε fund τα στεγαστικά δάνεια των Ελλήνων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/emmesh-omologia-kubernhtikou-upourgou-terma-h-prostasia-ths-prwths-katoikia#ixzz4t83CoWwA

Exit mobile version