Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ενσωματωμένος μετανάστης» που του είχαν δώσει και υπηκοότητα κυκλοφορούσε στα Ιωάννινα απειλώντας με ένα… σπαθί!

«Ενσωματωμένος μετανάστης» που του είχαν δώσει και υπηκοότητα κυκλοφορούσε στα Ιωάννινα απειλώντας με ένα… σπαθί!

Πληθαίνουν οι εμφανίσεις μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που κυκλοφορούν με σπαθιά μέσα στην Ελλάδα. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που ένα «προσφυγάκι» από το Ιράκ κυκλοφορούσε στο κέντρο των Αθηνών με ένα σπαθί.

Τώρα διαβάζουμε ότι ένας 44χρονος τυνήσιος κυκλοφορούσε ημίγυμνος στα Ιωάννινα, πάνω σε ένα ποδήλατο, απειλώντας τους πάντες και τα πάντα με ένα σπαθί. Μάλιστα, όταν ένας αστυνομικός επεχείρησε να τον αφοπλίσει, όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά ο αλλοδαπός λίγο έλειψε να αρπάξει το… δικό του υπηρεσιακό πιστόλι πριν τραπεί σε φυγή με το ποδήλατο! Στη συνέχεια, εισέβαλε σε ένα καφενείο και άρχισε να απειλεί τους θαμώνες με το σπαθί, ενώ καταδίωξε έναν άνδρα που θεώρησε ότι κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του.

Εν τέλει, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν το σημείο και περικύκλωσαν τον 44χρονο, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από πολλές πλευρές και τελικά ακινητοποιήθηκε χωρίς να καταφέρει να τραυματίσει κάποιον. Στο σπίτι του βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών η οποία κατασχέθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος δεν ήταν «πρόσφυγας», αλλά «ενσωματωμένος», που είχε πάρει την ελληνική υπηκοότητα μέσα από γάμο του με γυναίκα που επίσης έχει την αυτή υπηκοότητα.

Πόσος καιρός άραγε θα περάσει μέχρι να ακούσουμε για τους πρώτους αποκεφαλισμούς από γιαταγάνια στην Ελλάδα; Υποθέτουμε ότι η ώρα πλησιάζει και οι πολιτικάντηδες κοιμούνται…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enswmatwmenos-metanasths-pou-tou-eichan-dwsei-kai-uphkoothta-kukloforouse-s#ixzz4t85pWM00

Exit mobile version