Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ομολογούν ότι είναι απατεώνες οι ψευτοδημοσκόποι και οι νταβατζήδες

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ομολογούν ότι είναι απατεώνες οι ψευτοδημοσκόποι και οι νταβατζήδες

Υπό τον τίτλο «Όνειδος για τη Δημοκρατία», το όνειδος της δημοσιογραφίας, ο καθεστωτικός οργανισμός «το Βήμα» στην απέλπιδα προσπάθεια να λασπολογήσει και να συκοφαντήσει τη Χρυσή Αυγή, υποπίπτει σε ένα παιδαριώδες λάθος το οποίο αναδεικνύει και επιβεβαιώνει πως οι δημοσκοπήσεις κόβονται και ράβονται στα μέτρα εκείνου που τις παραγγέλνει!

Στις 18 Σεπτεμβρίου συγκεκριμένα, το εν λόγω καθεστωτικό μέσο δημοσίευσε δημοσκόπηση, βασικό στοιχείο της οποίας υπήρξε η ραγδαία δημοσκοπική άνοδος του κλεφτοΠΑΣΟΚ, υπό τη μορφή ενός ενιαίου κεντροαριστερού φορέα. Ο στόχος προφανής: να καλλιεργηθεί στην κοινή γνώμη η ψευδαίσθηση της νεκρανάστασης του κλεφτοΠΑΣΟΚ πρωτίστως και η απατηλή δήθεν δημοσκοπική στασιμότητα της Χρυσής Αυγής δευτερευόντως.

Οι πανηγυρισμοί εντούτοις στο «δημοκρατικό» τόξο για τη μεγαλειώδη νίκη της κλεπτοκρατίας, δεν βάσταξαν για πολύ…

Στις 19 Σεπτεμβρίου, μια μόλις ημέρα μετά, το ίδιο «έγκυρο, αντικειμενικό και έγκριτο δημοσιογραφικό» μέσο, δημοσιεύει ένα άρθρο με την υπογραφή «ΤΟ ΒΗΜΑ» όπου ομολογεί την… αξιοπιστία του. Παραθέτουμε αυτολεξεί την κρίση ειλικρίνειας των συντελεστών του καθεστωτικού μέσου, κρίση ειλικρίνειας που αφενός επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής περί μαιμού δημοσκοπήσεων και αφετέρου εκθέτει ανεπανόρθωτα το διεφθαρμένο σύστημα διαπλοκής πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου (ή υποκόσμου εάν προτιμάτε):

«Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και όχι μόνο δεν έχει αποδοθεί ακόμα δικαιοσύνη, όχι μόνο οι χρυσαυγίτες αλωνίζουν ελεύθεροι αλλά και η ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης εξακολουθεί να απολαμβάνει την ανοχή σημαντικού τμήματος της κοινής γνώμης. Είναι όνειδος για τη Δημοκρατία ότι παρά τα όσα έχουν αποκαλυφθεί αυτά τα χρόνια για τη δράση των νεοναζιστών, η Χρυσή Αυγή παραμένει ακόμα στις δημοσκοπήσεις τρίτο κόμμα...».

Παραδίδουμε τους υβριστές και συκοφάντες του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στη χλεύη του κοινού τους και του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας. Διαβεβαιώνουμε δε τον Ελληνικό Λαό πως θα συνεχίσουμε με ακόμη υψηλότερο ζήλο τον Αγώνα για μια Ελλάδα Ελεύθερη και Κοινωνικά Δίκαιη, Αγώνα που υποχρεώνει πολιτικάντηδες και πληρωμένους κονδυλοφόρους να λένε ολοένα και περισσότερα ψέμματα. Μέχρι την ώρα που αυτά τα γεμάτα μίσος και λάσπη στόματα θα κληθούν να λογοδοτήσουν στο Λαό και στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ενός Εθνικού Κράτους!

ΥΓ. Αλήθεια, η ΝΔ που ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση για μαϊμού δημοσκόπηση άλλης εταιρείας, θα καταθέσει και την μαϊμού δημοσκόπηση του Βήματος ή ισχύουν δυο μέτρα και δυο σταθμά διότι στην περίπτωση του Βήματος και του κουμπάρου της Ντόρας ιδιοκτήτη του οργανισμού, ευνοείται σκανδαλωδώς το συνεταιράκι κλεφτοΠΑΣΟΚ που εμφανίζεται τάχα ως τρίτο κόμμα, γεγονός που βολεύει τους απατεώνες της ΝΔ;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntokoumento-omologoun-oti-einai-apatewnes-oi-pseutodhmoskopoi-kai-ntabatzhd#ixzz4t86yMtbg

Exit mobile version