Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

«Όλοι είμαστε ένα, όλοι είμαστε κινδυνεύουσα ουσία» έλεγε ο Καζαντζάκης. Αν αυτός ο κίνδυνος μετατραπεί σε αγώνα επικράτησης του καλού σε ένα κόσμο τόσο μίζερο, που κάθε μέρα χάνει όλο και περισσότερο τις σταθερές του και βυθίζεται στο παραλογισμό της κατάργησης κάθε αξίας, προδομένος και αλωμένος από την εξουσία τότε θα δούμε λίγο φως. Διαφορετικά θα δούμε και θα βιώσουμε τα χειρότερα. Ο Μητσοτάκης πήγε στην Θεσσαλονίκη και ευχήθηκε καλή ευρωπαϊκή πορεία σε μια ομάδα, η οποία έχει αποκλειστεί από τα κύπελλα Ευρώπης. Παντελώς άσχετος ακόμα και στα πιο απλά! Προσωπικά δεν γέλασα καθόλου, όταν είδα το βίντεο. Πανικοβλήθηκα γιατί ζω στην Ελλάδα. Η εκλογή του θα είναι δείγμα τελεσίδικης καταστροφής αυτού του τόπου.

Μ.Β.Εκπαιδευτικός

«Ενσωματωμένος μετανάστης» που του είχαν δώσει και υπηκοότητα κυκλοφορούσε στα Ιωάννινα απειλώντας με ένα… σπαθί!

Στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων, της νέας διαπλοκής του ΣΥΡΙΖΑ, του καναλιού “Ε” είδαμε για ακόμη μια φορά την υπερπροσπάθεια του βαθύπλουτου  υπηρέτη του συστήματος, Ευαγγελάτου, δυσφήμησης της Χρυσής Αυγής. Αναπαρήγαγε βρώμικα, πληρωμένα και πλήρως κατευθυνόμενα δημοσιεύματα της εφημερίδας των συντακτών κατά της Χρυσής Αυγής. Ας έχουν στο νου τους όλοι αυτοί οι υπηρέτες των μνημονίων πως οι Έλληνες ξέρουμε πολύ καλά τι ψηφίζουμε. Όση πληρωμένη λάσπη και να ρίξετε η Χρυσή Αυγή δεν πέφτει. Ανεβαίνει κάθε μέρα στην κοινωνία και στους Έλληνες που πλήττονται από τα μνημόνια, την ανεργία και τους κακοποιούς λαθρομετανάστες. Επέλεξαν να λασπολογήσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο σε μια στιγμή που βλέπουν το φως δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η Νδ είναι πρώτη και ότι η πασοκική  συμπαράταξη των πολιτικών απατεώνων είναι τρίτη. Ματαιοπονούν. Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη και στις επόμενες εκλογές δεύτερη. Στις καρδιές όμως των τελευταίων Ελλήνων σίγουρα είναι πρώτη και η μόνη που μπορεί να ανατρέψει την καταστροφή και την χρεοκοπία της Ελλάδας. Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος ενώνει ένα ιστορικό παρελθόν και την ελπίδα για ένα λαμπρό μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Με Τιμή, Γιάννης Κ.Π., Αθήνα

Ο νεοδημοκράτης άνθρωπος του Γιούνκερ ξεσπαθώνει ξανά εναντίον της Ελλάδας

Εάν εμείς όλοι δεν αλλάξουμε ως άνθρωποι ως προς το καλύτερο, μην περιμένουμε από τους πολιτικούς να μας σώσουν. Οι πολιτικοί είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας μας και η κοινωνία είμαστε όλοι εμείς οι απλοί πολίτες. Όταν κυριαρχεί στην κοινωνία το ΕΓΩ και όχι το ΕΜΕΙΣ ιδού τα αποτελέσματα. Και θα χειροτερέψει πολύ η κατάσταση στην Ελλάδα, μιας και εκεί μας οδηγούν οι οικονομικοί δολοφόνοι σιωνιστές, δια μέσου των εκλεγμένων κυβερνήσεων, που είναι ενεργούμενα τους στην πλήρη εξαθλίωση και την γενοκτονία. Οπότε πρώτα συμπόνοια στον πάσχοντα συμπολίτη και αγάπη στο κοινωνικό σύνολο και σωστή επιλογή στην ψήφο μας. Η Χρυσή Αυγή πρώτα από όλα είναι επανάσταση κατά της σήψης και της διαφθοράς της συνείδησης που ο καθένας κρύβει μέσα του. Αν αποδεχτούμε την Ελλάδα σαν το μεγάλο μας σπίτι και επιθυμούμε το κοινό καλό του έθνους, τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο πολύ σύντομα.

Α.Χ.

Ποιος υπουργός της σημερινής συγκυβέρνησης παρήλασε το 1989 στην… Βόρεια Κορέα;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-20-septembriou-2017#ixzz4tDSHN7hG

Exit mobile version