Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Τρίκαλα, Ημαθία, Κομοτηνή

Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Τρικάλων διένειμε ενημερωτικό υλικό στην ετήσια εμποροπανήγυρη που διεξάγεται στην πόλη των Τρικάλων. Η υποδοχή και η αποδοχή των θέσεων του Κινήματος ήταν κάτι παραπάνω από θετική, δείγμα του ότι η παραπληροφόρηση και η συνωμοσία της σιωπής δεν περνά πλέον στον λαό μας, που προσβλέπει από το Εθνικιστικό Κίνημα ένα καλύτερο μέλλον για τον ίδιο και την Πατρίδα. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη αφισοκόλληση σε διάφορες περιοχές της πόλης, διαδίδοντας έτσι και με αυτό τον τρόπο, τα μηνύματα του Κινήματος σε κάθε γειτονιά.

Τ.Ο. Ημαθίας: Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, κλιμάκιο συναγωνιστών προέβη σε πολύωρη διανομή εφημερίδων του Κινήματος και ενημερωτικών φυλλαδίων στην ηρωική πόλη της Νάουσας καθώς και στη διασταύρωση στον Κοπανό Ημαθίας. Θερμή έως ενθουσιώδης ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, ο οποίος βλέπει στην Χρυσή Αυγή την τελευταία ελπίδα για το Έθνος μας. Ο αγώνας θα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση έως ότου ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου του 2017 αντιπροσωπεία της Τ.Ο. Κομοτηνής, παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής, Συναγωνιστή Αλατζά Ελευθέριο, επισκέφθηκε το ένα από τα δύο Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων της Πόλης μας. Οι παλαίμαχοι της ζωής επεφύλαξαν στους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες θερμότατη υποδοχή. Με χαρά και ενδιαφέρον δέχτηκαν το έντυπο υλικό και τις εφημερίδες του Κινήματός μας και ενημερώθηκαν για τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου σε θέματα της επικαιρότητας. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον δίκαιο αγώνα της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn682#ixzz4tJ6fH77X

Exit mobile version