Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για πάντα προδότης! Αναγνώριση του κατοχικού ψευδοκράτους των τούρκων στην Κύπρο από τον Τζέφρυ Παπανδρέου

Για πάντα προδότης! Αναγνώριση του κατοχικού ψευδοκράτους των τούρκων στην Κύπρο από τον Τζέφρυ Παπανδρέου

«Μια φορά προδότης, για πάντα προδότης». Ο εθνικός ολετήρας Γιωργάκης (Τζέφρυ) Παπανδρέου, ο έχων ρευστή εθνική συνείδηση, το χειροπιαστό αποτέλεσμα της ακαθόριστης εθνικότητας, ο ακόλουθος της παγκοσμιοποίησης, ο φυσικός αυτουργός της εισόδου της Χώρας στην Μέγγενη των Μνημονίων, έδειξε και πάλι τα αντεθνικά διαπιστευτήριά του.

Τελευταίο του «χτύπημα» είναι ότι ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς αποφάσισε να δώσει βήμα προβολής στον κατοχικό ηγέτη του ψευδοκράτους Μουσταφά Ακιντζί σε εκδήλωση στην Νέα Υόρκη στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Ο άνθρωπος που έβαλε την Χώρα στα Μνημόνια και έφερε σ΄αυτήν το ΔΝΤ οργάνωσε εκδήλωση για τα παγκόσμια προβλήματα και –άκουσον άκουσον- απέστειλε προσωπική πρόσκληση στον “ηγέτη” του ψευδοκράτους, προκειμένου να βρεθεί στο πάνελ των ομιλητών.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Ακιντζί με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στον λογαριασμό της παράνομης «Προεδρίας της Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου», κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στην προσωπική πρόσκληση από τον Γιωργάκη Παπανδρέου.

Όπως αναφέρουν τουρκικές ιστοσελίδες στο πάνελ δόθηκε στον κατοχικό ηγέτη η ευκαιρία, ως πρoέδρου της «τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου», μπροστά σε ξένους παράγοντες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και σε άλλες προσωπικότητες, να παραθέσει τα επιχειρήματά του και να πείσει για τις θέσεις του για το Κυπριακό, χωρίς φυσικά να έχει κάποιον από την απέναντι πλευρά για να του απαντήσει. Ακόμα ένα… κατόρθωμα του επικίνδυνου πρώην πρωθυπουργού.

Ένας θλιβερός τύπος, του οποίου η σχέση με την ευφυΐα έγινε αντικείμενο πολλαπλού χλευασμού και αναρίθμητων ανεκδοτολογικών σχολιασμών και που αν δεν ήταν γιος και εγγονός πρωθυπουργών είναι αμφίβολο εάν θα μπορούσε να βρει έστω και δουλειά.

Μπορεί ο πωρωμένος αυτός εθνομηδενιστής να έχει «τελειώσει» από την πολιτική ζωή του Τόπου, όποτε του δίνεται η ευκαιρία όμως αποδεικνύει με τις συμπεριφορές του πως ούτε είναι αλλά και ούτε συμπεριφέρεται ως Έλληνας το Γένος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anagnwrish-tou-pseudokratous-twn-tourkwn-sthn-kupro-apo-ton-tzefru-papandre#ixzz4tPL6AEtT

Exit mobile version