Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στα Σαλαμίνια 2017 – Φωτογραφίες, Βίντεο

Την Παρασκευή 22/09 κλιμάκιο Συναγωνιστών της Περιφέρειας Πειραιώς έδωσε δυναμικό παρόν και πραγματοποίησε κατάθεση στεφάνου στα Σαλαμίνια για το έτος 2017.

Παρουσία των συναγωνιστών Ιωάννη Λαγού, βουλευτή Β’ Πειραιώς, Περικλή Μουλιανάκη, περιφερειακού σύμβουλου Αττικής και μέλος της Κ.Ε. όπως και του Μιχαήλ Παπαδημητρίου, μέλος της Κ.Ε. για άλλη μία χρονιά εκπληρώσαμε το καθήκον μας ως Έλληνες και Εθνικιστές.

Η Ναυμαχίας της Σαλαμίνας αποτελεί πολύ σημαντική στιγμή για εμάς, αφού η ιστορία μας είναι κυκλική. Όσο εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές φυλάμε σήμερα Θερμοπύλες, γνωρίζουμε καλά πως αύριο ξημερώνουν η δική μας Σαλαμίνα και οι δικές μας Πλαταιές.

Υπογραμμίζουμε, πως εκτός του Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγού, ουδείς άλλος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος δεν παραβρέθηκε, καθώς και οι υποτιθέμενοι “πατριώτες” φαίνεται πως θεώρησαν την συγκεκριμένη ημέρα “αγγαρεία”.  Φυσικά γνωρίζουμε πως θα παρευρεθούν στην αναπαράσταση της μάχης την επόμενη ημέρα, ώστε να λάβουν την πολυπόθητη φωτογραφία και να ενισχύσουν την φθηνή προπαγάνδα τους χρησιμοποιώντας το ιερό όνομα της Πατρίδας μας.

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να εκτελεί το χρέος της σε Έθνος και Λαό, ανιδιοτελώς και απτόητη.

Βίντεο 

Περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamikh-parousia-ths-chrushs-aughs-sta-salaminia-2017-fwtografies-binteo#ixzz4tQgsNoQN

Exit mobile version