Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τον χτύπησε κατακούτελα η ζέστη! Θεοδωράκης: Με εμένα αρχηγό στο κλεφτοΠασόκ θα πάμε κατευθείαν στο 15%

Τον χτύπησε κατακούτελα η ζέστη! Θεοδωράκης: Με εμένα αρχηγό στο κλεφτοΠασόκ θα πάμε κατευθείαν στο 15%

Θύμα της πρόσκαιρης ζέστης πρέπει να έπεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, αν κρίνουμε από το περιεχόμενο και το επίπεδο των πρόσφατων δηλώσεων που έκανε ως υποψήφιος αρχηγός (κι αυτός) του «νέου κυοφορούμενο φορέα της Κεντροαριστεράς». Δεν εξηγείται αλλιώς η απάντηση την οποία έδωσε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν προτιμά να συνεργαστεί με την ΝΔ ή με τον ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση που είναι αυτός ο αρχηγός του νέου φορέα. Συγκεκριμένα, ο Θεοδωράκης απάντησε λέγοντας ότι «Η δική μας προσπάθεια είναι για ένα Κέντρο του 15% από την επόμενη κιόλας μέρα εκλογής του νέου αρχηγού»!

Μιλάμε, ότι ξεπέρασε σε πολιτική φαιδρότητα και… ποσοστολογία  ακόμη και τον Βασίλη Λεβέντη. Να θυμίσουμε στον Θεοδωράκη ότι όταν πρωτοέφτιαξε το εκλογικό του μόρφωμα, με άνωθεν εντολές μήπως και πάρει από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την τρίτη θέση τόσο στις επικείμενες ευρωεκλογές τον Μάιο του 2014 όσο και στις βουλευτικές εκλογές που θα ακολουθούσαν, το «Έθνος» του Μπόμπολα (τότε) έγραφε ότι οι δημοσκοπήσεις δίνουν μέχρι και… 15%(!) στο Ποτάμι.

Βεβαίως, το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν πολύ κατώτερο των απαιτήσεων των αφεντικών του στις τρεις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις και αυτή την στιγμή το θνησιγενές μόρφωμα του Ποταμιού μετά βίας ξεπερνά το 0,9% στις δημοσκοπήσεις. Μπορεί, βεβαίως, η φιλελεύθερη – κοσμοπολίτικη εκδοχή της αγραμματοσύνης και της ασχετοσύνης του Τσίπρα να μιλάει για 15% ή και παραπάνω, εάν του κάνει κέφι.

Η (σκληρή γι’ αυτόν) πραγματικότητα, όμως, λέει κάτι πολύ διαφορετικό, ότι δηλαδή, ήδη γελάει ο κόσμος τόσο με την αδυναμία των εναπομεινάντων πασόκων και των συνοδοιπόρων τους να κάνουν έστω και στοιχειωδώς σοβαρές εσωκομματικές εκλογές όσο και με τον ίδιο, ο οποίος θα πρέπει να νιώθει τυχερός αν καταφέρει να εκλεγεί έστω και βουλευτής στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-proskairh-zesth-barese-katakoutela-ton-theodwrakh-me-emena-archhgo-tha-pa#ixzz4tRCksEoo

Exit mobile version