Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Από την αδιαφορία της κυβέρνησης της αριστεράς δεν καταστράφηκε μόνο το θαλάσσιο περιβάλλον του Σαρωνικού. Σίγουρα η ζημιά στο περιβάλλον είναι ανυπολόγιστης αξίας, αλλά φανταστείτε πόσοι άνθρωποι καταστράφηκαν το αμέσως επόμενο λεπτό από την οικολογική μόλυνση. Σε μια χώρα όπου ο τομέας της παραγωγής είναι στην ουσία και το κλειδί για την άμεση απαλλαγή της από τα μνημόνια, φανταστείτε πόσοι ψαράδες, πόσοι ιχθυοπώλες και πόσες ακόμη επιχειρήσεις επλήγησαν από αυτήν την τεράστια καταστροφή. Σε μια εποχή βαθειάς οικονομικής ύφεσης η αμέλεια, η αδιαφορία, η ολιγωρία δεν είναι ψιλά γράμματα, αλλά αποτελούν μια μορφή προδοσίας απέναντι στην ελληνική κοινωνία και στους Έλληνες.

Aλέξανδρος, Πειραιάς

Ηλίας Παναγιώταρος: Μαύρισε ο Σαρωνικός από την αδιαφορία της κυβέρνησης – ΒΙΝΤΕΟ

Εντάξει, πολύ καλό το θέατρο που παίζει η ΝΔ. Δεν θα ψηφίσει λέει από δω και πέρα νομοσχέδια του Σύριζα, λες και άφησε και κάτι αψήφιστο! Τι να πρωτοθυμηθούμε; Από το αιματηρό τρίτο μνημόνιο που έβαλε και αυτό με την σειρά του ταφόπλακα στους Έλληνες; Από την ψήφιση ανέγερσης τζαμιού στον Βοτανικό που αποτελεί ύβρι απέναντι στην Ορθοδοξία;  Ή μήπως να θυμηθούμε τις υπογραφές τις νουδούλας για το σύμφωνο συμβίωσης και τους γάμους ομοφυλοφίλων όπου αποτελούν την αποδόμηση της ελληνικής οικογένειας; Ας γνωρίζουν κάτι και ας το βάλουν στο μυαλό τους πολύ καλά οι «κύριοι» της ΝΔ, για εμάς τους Έλληνες είναι αμφίβολες τέτοιου τύπου δηλώσεις από την προδοτική ψοφοδεξιά κι ας υπάρχει μία πιθανότητα όντως να μην ξαναψηφίσουν τα νομοσχέδια του Σύριζα. Εμείς οι Έλληνες όμως, να ξέρετε, ότι δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα να ξαναψηφίσουμε την προδοτική παράταξη της ΝΔ, γιατί δεν είστε το αύριο αυτού του τόπου και καλά θα κάνετε να εξαφανιστείτε από την Ελλάδα μια ώρα αρχύτερα.

Ελένη Κ., Καλαμάτα

Γιατί η ΝΔ ανακοίνωσε ότι δεν θα ψηφίζει πλέον νομοσχέδια του Σύριζα, στα οποία συμφωνεί;

Καλησπέρα συναγωνιστές, πολλές φορές αναρωτιέμαι αν τελικά αυτός ο Λαός είναι άξιος της μοίρας του, έτσι όπως έχει καταντήσει τα τελευταία χρόνια. Ανατρίχιασα, όταν διάβασα σήμερα ότι αυτός ο προδότης με όλη την σημασία της λέξεως, Τζέφρυ Παπανδρέου ως πρόεδρος της “σοσιαλιστικής διεθνούς” προσέφερε αναγνώριση στο τουρκικό κατοχικό ψευδοκράτος του Ακιντζί. Είναι αυτοί οι άνθρωποι Έλληνες; Ας μου απαντήσει κάποιος. Έχουν υπηρετήσει τα συμφέροντα του Λαού και της Πατρίδας ποτέ ή είναι μόνο ικανοί για να χορεύουν ζεϊμπέκικα σαν γιουσουφάκια μπροστά στον Τζεμ; Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος, ο γιος του εθνικού ολετήρα, ο Τζέφρυ Παπανδρέου να κινείται ακόμη και να βλάπτει ακόμα και τώρα τα συμφέροντα της Ελλάδας; Ποιος φταίει όμως; Όλοι αυτοί που τον ψήφισαν, που πίστεψαν το “λεφτά υπάρχουν” και αυτοί οι τελευταίοι λοβοτομημένοι που ακόμα τον χειροκροτούν. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας… Επιτέλους Έλληνες να ξυπνήσουμε, να στείλουμε τους προδότες πολιτικούς στα σκουπίδια της ιστορίας και να στηρίξουμε όλοι την Χρυσή Αυγή, την μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να μας βγάλει από το σύγχρονο τέλμα.

Π. Γ. 

Για πάντα προδότης! Αναγνώριση του κατοχικού ψευδοκράτους των τούρκων στην Κύπρο από τον Τζέφρυ Παπανδρέου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-23-septembriou-2017#ixzz4tUBeeeAs

Exit mobile version