Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με μαϊμού δημοσκοπήσεις υποδέχονται οι φυλλάδες τον νέο αρχηγό στο κλεφτοΠασόκ

Την γελοιότητα που έκανε το “Βήμα” πριν μια εβδομάδα, να δείξει δηλαδή σε στημένη συστημική δημοσκόπηση το κλεφτοΠασόκ πάνω από την Χρυσή Αυγή, αντέγραψαν σήμερα τα “Νέα”.

Έτσι σε δημοσκόπηση της… έγκυρης Metron Analysis για τα “Νέα” τα κόμματα λαμβάνουν στην εκτίμηση ψήφου: ΝΔ 36,7%, Σύριζα 22,7%, κλεφτοΠασόκ 8,8%, Χρυσή Αυγή 7,3%, ΚΚΕ 7,1%, Λεβέντης 3,4%, Ανέλ 2,9%  και 2,8% το Ποτάμι.

Ούτε στις πιο τρελές φαντασιώσεις του “συνταγματικού τόξου” δεν θα επιβεβαιωθούν αυτά τα ψεύτικα ποσοστά από μια ξεκάθαρα “μαϊμού” δημοσκόπηση.

Σε μια Ελληνική κοινωνία όπου το κλεφτοΠασόκ έχει πέσει σε ανυποληψία και ανυπαρξία και η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει διαρκώς, κάποιοι θέλουν να πείσουν τον Λαό ότι το κλεφτοΠασόκ αναπνέει...

Κρατήστε τα… νούμερα, γιατί το βράδυ των εκλογών, όταν η Χρυσή Αυγή θα έχει καταγράψει ακόμα μια μεγάλη νίκη και τα παπαγαλάκια του συστήματος θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ, οι δημοσκόποι θα ψάχνουν πάλι τρύπα να κρυφτούν!

Αναμένουμε σύντομα τα “Νέα” να αντιγράψουν πλήρως την γελοιότητα του “Βήματος”, να βγουν δηλαδή με άρθρο που να ομολογεί πως ότι και να κάνουν η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-maimou-dhmoskophseis-upodechontai-oi-fullades-ton-neo-archhgo-sto-klefto#ixzz4tX5iU85z

Exit mobile version