Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υποψήφιος για την αρχηγία του ΠαΣοΚ αποδομεί τα ψέμματα των νταβατζήδων της ενημέρωσης που τους φουσκώνουν δημοσκοπικά

Υποψήφιος για την αρχηγία του ΠαΣοΚ αποδομεί τα ψέμματα των νταβατζήδων της ενημέρωσης που τους φουσκώνουν δημοσκοπικά

Δύο έως τώρα μαϊμού δημοσκοπήσεις έχουν βγει για να προσπαθήσουν να πείσουν τα λαμόγια του ΠαΣοΚ που θέλουν εξουσία για να ψηφίσουν ότι ανεβαίνει η εν λόγω εγκληματική οργάνωση. Το όλο σκηνικό έχει αρχίσει να θυμίζει επανάληψη των κωμωδιών με ΔΗΜΑΡ και Ποτάμι που τους έδιναν 16% και 18% στις δημοσκοπήσεις και τελικά κατάφερναν ίσα ίσα να μπουν στη Βουλή.

Τα ψέμματα αυτά έρχεται να διαλύσει με τη μία ο υποψήφιος αρχηγός του ΠαΣοΚ, Γ. Μανιάτης, σε μία πρωτοφανή κρίση ειλικρίνειας σε συνέντευξή του. Εκεί σε ερώτηση περί του «αφηγήματός» είπε:

«Απευθύνομαι στον κόσμο της Δημοκρατικής Παράταξης και τους καλώ να με στηρίξουν για να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς, να γίνουμε και πάλι πρωταγωνιστές. Η χώρα και η παράταξη έχουν ανάγκη από ανανέωση και δοκιμασμένη λύση. Δεν μας αξίζουν αυτά τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά μεταξύ Χρυσής Αυγής και ΚΚΕ. Τους καλώ να προχωρήσουμε μαζί στην δημιουργία ενός σύγχρονου, ευρωπαϊκού, σοσιαλδημοκρατικού Κινήματος.»

Αυτή η δήλωση Μανιάτη έρχεται λίγες μέρες μετά την δεύτερη δημοσκόπηση και την παραδοχή από το «Βήμα» ότι παραπλανούν με τις δημοσκοπήσεις. Θυμίζουμε σχετικά ότι η εφημερίδα «Το Βήμα» έδωσε… 14% στο κλεφτοΠαΣοΚ και μετά έγραψε τα εξής:

«Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και όχι μόνο δεν έχει αποδοθεί ακόμα δικαιοσύνη, όχι μόνο οι χρυσαυγίτες αλωνίζουν ελεύθεροι αλλά και η ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης εξακολουθεί να απολαμβάνει την ανοχή σημαντικού τμήματος της κοινής γνώμης. Είναι όνειδος για τη Δημοκρατία ότι παρά τα όσα έχουν αποκαλυφθεί αυτά τα χρόνια για τη δράση των νεοναζιστών, η Χρυσή Αυγή παραμένει ακόμα στις δημοσκοπήσεις τρίτο κόμμα…».

Με απλά λόγια, δύο πηγές που έχουν πρόσβαση στα πραγματικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων βεβαιώνουν ότι τα αποτελέσματα είναι ψεύτικα και ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upopshfios-gia-thn-archhgia-tou-pasok-apodomei-ta-psemmata-twn-ntabatzhdwn#ixzz4tcPr3M00

Exit mobile version