Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Αναρωτιέμαι τι άλλο πρέπει να κάνουν οι μπολσεβίκοι του Σύριζα για να τους πάρει ο κόσμος με τις πέτρες; Ακόμα δεν συνήλθαμε από αυτά τα αισχρά βιβλία θρησκευτικών που διδάσκουν το ισλάμ και παρουσιάζουν τον Ιησού Χριστό και την Θεοτόκο Παναγία ως… ινδιάνους (Ήμαρτον!!!) και διαβάσαμε χθες ότι ο γραμματέας του υπ. Εσωτερικών θεωρεί αναχρονιστική την πρωινή προσευχή στα σχολεία και θέλει να την καταργήσει. Να γίνουν όλα κοσμικά λέει… Ρε σεις δεν πάτε από εκεί που ήρθατε λέω εγώ και να μας αφήσετε στην ησυχία μας; Δεν πάτε στην Βόρειο Κορέα να προσκυνήσετε τον Κιμ Γιονγκ Ουν και να αφήσετε την Πατρίδα μας όπως μας την παρέδωσαν οι γονείς μας, Ελληνική και Ορθόδοξη! Αμάν πια!

Ξ. Μ.

Κοντονής: Θα ξαναφέρουμε την τροπολογία για την «τουρκική ένωση Ξάνθης»… το έχουν υποσχεθεί σε Ερντογάν και Σόρος!

Καλησπέρα, Λέγομαι Δημήτρης Π. και ζω στην Κομοτηνή. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που παλεύετε για την Θράκη μας, γιατί εδώ οι τουρκοπράκτορες έχουν ξεσαλώσει. Ακόμα θυμάμαι όταν έκανα την θητεία μου στην Ξάνθη κάποιους δήθεν “Έλληνες” μουσουλμάνους στρατιώτες να γράφουν κάτω από τα τζόκεϋ και μέσα στις παραλλαγές τα ονόματα των αγαπημένων τους τουρκικών ομάδων. Η προπαγάνδα του τουρκικού προξενείου συνεχίζεται αμείωτη και αν δεν είσασταν εσείς να βάλετε φρένο στους “τουρκοσυλλόγους” και τους πράκτορες, αυτοί θα είχαν κάνει ήδη δημοψήφισμα εδώ και θα είχαμε αποσχιστεί! Συνεχίστε απρόσκοπτα τον Αγώνα σας για την Θράκη, είμαστε μαζί σας!

Δημήτρης Π. Κομοτηνή

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Νικηταρά τον τουρκοφάγο στον Πειραιά – Φωτορεπορτάζ

Ορίστε κύριοι ήρθε και η επιβεβαίωση από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Η Τουρκία είναι ασφαλής χώρα! Να γυρίσετε από εκεί όπου ήρθατε όλοι εσείς οι λαθρομετανάστες που ζητάτε δωρεάν στέγη, τροφή, εργασία και χωράφια από την γη των πατέρων μας. Αυτά που πληρώσαμε εμείς οι Έλληνες με τον ιδρώτα και τους φόρους μας. Γυρίστε στις πατρίδες σας και νοικοκυρευτείτε εκεί! Και να μην ξεχάσετε να πάρετε και τους ανθέλληνες συριζαίους μαζί σας και τους νεοφιλελεύθερους προστάτες σας. Θα σας χρωστάμε και χάρη!

Γ. Γ.

Ανάμεσα στην Σκύλλα του Καπιταλισμού και την Χάρυβδη του Μαρξισμού

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-25-septembriou-2017#ixzz4tgUjJnzE

Exit mobile version