Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία από καθημερινή εφημερίδα: «Οι πρόσφυγες κρατούν χαμηλά τα ημερομίσθια»

Ομολογία από καθημερινή εφημερίδα: «Οι πρόσφυγες κρατούν χαμηλά τα ημερομίσθια»

Μια είδηση η οποία δημοσιεύθηκε σε καθημερινή εφημερίδα επιβεβαιώνει αυτό που εδώ και πολλά χρόνια υποστηρίζει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Συγκεκριμένα, κάτω από τον τίτλο: «Οι πρόσφυγες κρατούν χαμηλά τα ημερομίσθια» διαβάζουμε, ανάμεσα σ΄ άλλα, και τα εξής: «Οι ξένοι που έρχονται ως πρόσφυγες στην Ελλάδα θα συμβάλουν ώστε να διατηρηθούν μεσοπρόθεσμα χαμηλά τα κατώτερα ημερομίσθια, συμφώνως προς μελέτη της Alpha Bank η οποία επισκοπεί την αγορά εργασίας».

Ενδιαφέρον, επίσης, έχουν τα όσα αναγράφονται λίγο παρακάτω, ότι δηλαδή: «Η Alpha Bank αναφέρει ακόμη ότι στην Ελλάδα μαζί με την Πορτογαλία παρατηρούνται τα μεγαλύτερα ποσοστά των μακροχρονίων ανέργων, οι οποίοι αναζητούν εργασία πάνω από 24 μήνες». Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να αντιληφθεί ο οποιοδήποτε ότι τα δυο αυτά αποσπάσματα έχουν αναπόφευκτη σύνδεση μεταξύ τους.

Η λαθρομετανάστευση, έστω και καλυμμένη με τον μανδύα του «προσφυγικού», οδηγεί στην διατήρηση των χαμηλών ημερομισθίων και (πολύ χειρότερα) στην μακροχρόνια ανεργία. Το γεγονός ότι η είδηση αυτή δημοσιεύθηκε σε καθημερινή εφημερίδα του «Συνταγματικού τόξου» αποδεικνύει ότι ο πολιτικός λόγος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης γίνεται αναγκαστικά αποδεκτός και απ’ όσους δεν συνάδουν με την δική του αυτόνομη πορεία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-apo-kathhmerinh-efhmerida-oi-prosfuges-kratoun-chamhla-ta-hmeromis#ixzz4tiqOIo2E

Exit mobile version