Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα μαϊμού δημοσκόπηση από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ που προσδοκά “ανάσταση νεκρών” για το κλεφτοΠαΣοΚ

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 – 23:02      21

Άλλη μία δημοσκόπηση εξέδωσε η βιομηχανία νεκρανάστασης του κλεφτοΠαΣοΚ, που έχει βάλει μπρος τις μηχανές με τις ευλογίες της νουδούλας, η οποία επιθυμεί να ενδυναμώσει τον μέλλοντα κυβερνητικό της εταίρο.

Αυτή τη φορά μπήκαν μπρος τα μεγάλα μέσα και ειδικότερα ο Μαρατζίδης με την ομάδα του ΠαΜακ που στο παρελθόν έχουν χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου στους Έλληνες. Αξίζει να θυμίσουμε τις δύο καλύτερες κωμωδίες που έχει βγάλει η ΠαΜαΚ Φίλμς:

Α) Ποτάμι 16%

Β) Δημάρ 18%

Τώρα, οι ψεύτικες δημοσκοπήσεις κοιτάνε να φουσκώνουν το κλεφτοΠαΣοΚ μπας και δημιουργήσουν μια ψευδεπίγραφη ελπίδα εξουσίας στα λαμόγια, για να πυκνώσουν και πάλι τις τάξεις της παλιάς εγκληματικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα μιλώντας, στην σημερινή δημοσκόπηση του ΠαΜαΚ για το ΣΚΑΪ, τα ποσοστά δίνονται είναι τα εξής: η ΝΔ συγκεντρώνει 30,5% (έναντι 33% στην προηγούμενη σφυγμομέτρηση), ο ΣΥΡΙΖΑ 17,5% (από 15%), 7,5% σημειώνει η ΔΗΣΥ (από 6%), 7% η ΧΑ (σταθερό ποσοστό), 6,5% καταγράφει το ΚΚΕ (έναντι 7,5% στην προηγούμενη σφυγμομέτρηση), 2% η Ένωση Κεντρώων (από 2,5%) 2% οι ΑΝΕΛ (σταθερό), 1% Το Ποτάμι (από 2%) «άλλο κόμμα» δηλώνει το 8,5% των ερωτηθέντων, ενώ 16,5% δηλώνει «δεν ξέρω/ δεν απαντώ».

Βεβαίως, όλα αυτά θα κρατήσουν μέχρι λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Μετά οι ψεύτες δημοσκόποι θα επιχειρήσουν μία «διόρθωση» των ποσοστών τους προς την πραγματικότητα και τέλος θα καταλήξουν και πάλι στα κανάλια να κλαίνε και να απολογούνται για το λάθος τους. Αυτό που έχει αξία είναι μέχρι πού θα φτάσουν το φούσκωμα του ΠαΣοΚ μέχρι να αρχίσει να γελάει ο κόσμος. Η δημοσκόπηση του «Βήματος» έδειξε… 14%! Έχουμε μάλλον ακόμα μέχρι το 18% που πήρε η ΔΗΜΑΡ κάποτε και είναι το ρεκόρ για δημοσκοπικό ποσοστό κόμματος, που εν τέλει πήρε με το ζόρι 3%.

Εμείς ως προοίμιο στην κλάψα που θα ρίχνουν στα κανάλια να τους θυμίσουμε ένα παλιό τραγούδι του Καζαντζίδη:

Δε ζωντανεύουν οι νεκροί,
όσο κι αν κλαις, δεν ωφελεί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-maimou-dhmoskophsh-apo-to-panepisthmio-makedonias-gia-ton-skai-pou-pros#ixzz4tmvcNIZ2

Exit mobile version