Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραδοχή από το “Πρώτο Θέμα”: Από την Χρυσή Αυγή μάθαμε για την ανθελληνική εκδήλωση των τουρκοπρακτόρων στην ΕΣΗΕΑ

Παραδοχή από το “Πρώτο Θέμα”: Από την Χρυσή Αυγή μάθαμε για την ανθελληνική εκδήλωση των τουρκοπρακτόρων στην ΕΣΗΕΑ

Για την υπόθεση της παράνομης και (πάνω απ΄όλα) ανθελληνικής ‘’Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης’’ και τον ρόλο της Μαρίας Γιαννακάκη γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά.

Μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, έχουν τα όσα γράφει για το συγκεκριμένο ζήτημα το  ‘’Πρώτο Θέμα’’, όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «Στις 12/12/2016, και αφού είχε ανακοινωθεί ο διορισμός της ως γ.γ., η κυρία Γιαννακάκη έλαβε μέρος σε προκλητική εκδήλωση του φιλοτουρκικού Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (DEB) και του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι με προκλητικό τίτλο ‘’Οι εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα και οι συστάσεις των διεθνών οργανισμών’’ στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, στο κέντρο της Αθήνας.

Η εκδήλωση θα περνούσε ουσιαστικά απαρατήρητη αν βουλευτές και μέλη της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής δεν εισέβαλαν στην αίθουσα και επετίθεντο φραστικά κατά των διοργανωτών, που –όπως και στο παρελθόν- χρησιμοποίησαν επικοινωνιακά το επεισόδιο για να προβάλουν τις πάγιες θέσεις τους. Μάλιστα, αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί από τους διοργανωτές ότι η κυρία Γιαννακάκη θα ήταν συντονίστρια της «τουρκοφιέστας», μετά την … αναβάθμιση της παρευρέθη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, γεννώντας πολλά ερωτήματα και προκαλώντας εκνευρισμό στο υπουργείο Εξωτερικών.

Στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης, η νεοδιορισμένη τότε γ.γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είχε αποκαλύψει ότι επίκειται νομοθετική ρύθμιση για την ικανοποίηση του αιτήματος διεθνών οργανισμών, λέγοντας ότι ‘’θα υπάρξουν εξελίξεις’’ που θα προστατεύουν τα δικαιώματα των μειονοτικών ομάδων, σύμφωνα ‘’με τις διεθνείς συμβατικές υποχρεώσεις που απορρέουν από τη συμμετοχή της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς’’».

Αυτό το οποίο ουσιαστικά αναγνωρίζει η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι ότι «η εκδήλωση θα περνούσε ουσιαστικά απαρατήρητη» εάν δεν φρόντιζε να αναδείξει την ξεκάθαρα ανθελληνική της διάσταση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με την ειρηνική της παρέμβαση στην ΕΣΗΕΑ, η οποία δίνει άνετα βήμα λόγου σε ανθέλληνες και τρομοκράτες, όχι όμως στην Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας. Έτσι, λοιπόν, έγινε ευρέως γνωστή η κυβερνητική προσπάθεια να νομιμοποιηθούν τόσο το DEB όσο και τα υπόλοιπα φερέφωνα της τουρκικής προπαγάνδας στην Θράκη, μέσα από την παρουσία της κυβερνητικής υπαλλήλου Γιαννακάκη.

Αυτά, αποτελούν και μια απάντηση σ΄ όλους εκείνους τους «εθνικόφρονες» του σαλονιού και της παντόφλας (με ό,τι και αν μπορεί να συνεπάγεται αυτό το τελευταίο) που δυσανασχέτησαν με την αποφασιστική παρέμβαση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που βοήθησε τα μέγιστα ώστε να αποκαλυφθεί μια ξεκάθαρα ανθελληνική εκδήλωση μέσα στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paradochh-apo-to-prwto-thema-ejaitias-ths-parembashs-ths-chrushs-aughs-den#ixzz4tmxBIiIn

Exit mobile version